O.T.-Anybody having problems installing 3DMark2001?

H

hogancan

New Member
#1
Downloaded and started to do the install but can't install 3D textures. Says to contact Madonion, but can't get anywhere near the site. Anybody have this problem and been able to get a response?

------------------
T-Bird [email protected](9.5*106,1.85V)
Abit KT7
[email protected]
256mb,PC-133,CAS3/Turbo,micron
SORB Cooler (Max. CPU temp. 48C, Max case temp. 30C)
SB 16
Fujitsui 8.4 ATA 33
 
Todd a

Todd a

New Member
#2
I don't know, but I got about 5MB left to download and have a similar set-up... Duron 950 and Voodoo3 2000 (@166). What drivers are you using? I have the last Voodoo4/5 beta drivers installed.

------------------
The COMPUTER is your FRIEND!
Happiness is manditory.
 
Todd a

Todd a

New Member
#3
Figured it out. Set your desktop to 16bit color befor installing. Make sure that you run it in Software T&L or it will dump out every time. Be warned this is a lot harder on the system than the last 3DMark. My Voodoo3 2000 only managed 1473 at default settings in 16bit. I ran as slow as 5FPS in several of the benchmarks.

------------------
The COMPUTER is your FRIEND!
Happiness is manditory.
 
H

hogancan

New Member
#4
Using the 1.07, needed them because they we're DX-8 compatiable. Couldn't play Mech4 without DX-8. I also get my best scores on 3Dmark2K using these ones, 3527 running standard bench. Curious to see what the problem is.
Thanks for the tip, try to install after supper.

------------------
T-Bird [email protected](9.5*106,1.85V)
Abit KT7
[email protected]
256mb,PC-133,CAS3/Turbo,micron
SORB Cooler (Max. CPU temp. 48C, Max case temp. 30C)
SB 16
Fujitsui 8.4 ATA 33

[This message has been edited by cratermaker (edited 03-13-2001).]
 

Associates