driving me INSANE

D

deep

New Member
#1
...or atleast more so.

Using Hardware sensors monitor pro 3.211. Nifty piece of software. Thought it wasn't until I checked my bios readings. Yes, it is displaying things properly. My CPU temp varies from 37-49 degrees celsius, even after applying AOS HTC compound, a golden orb cooler, two high output fans, ventilating the case, etc. What the hell? Do I have a damaged thermistor, a sucky orb, poor air flow into the case, or bad karma?!

Help please. Mobo is running at 20-30 degrees celsius depending on usage.

Hardware monitor has a cpu idle function in it which I assumes does the same thing as rain or waterfallpro or cpu idle.

What's worse, it jumps around all the time. If I start up something, it goes to like 55 degrees. I installed the PC Probe util that comes with the Asus p3v4x mobo I have, and it seems a little bit more stable, but still ridiculously high temps. ?



[This message has been edited by deep (edited 04-05-2000).]
 
D

Duckman

Just plain mean
#2
I don't know what it could be. Try to reseat the orb and see what happens.

Duckman

------------------
Visit my homepage:
Duckman's Wild Page
Site Content: Overclocking, cooling and a lot of BS about Me, Myself and I.
Sorry, I didn't hear you, I was staring at your breasts.
 
Xriz

Xriz

New Member
#3
or try to bootup whitout the orb and se what happends


------------------
There are those who think, and those who dream, But I, for one, refuse to choose between the two!
Xriz`s Place
 
D

deep

New Member
#4
I ran my comp with the case off yesterday night and the temp kept steady at 39 degrees or so. So it doesn't appear to be an airflow problem...something internal, either the orb or the sensor.
 

Associates