AIW Radeon + no sound when capturing video

K

KevDog

New Member
#1
Hi,
I have a problem. When I try to capture video with ATI's tv program I get no shoud it displays my video fine but I get no sound, If I capture the video and save it I get video but no sound. I have connected my vcr from the vcr output to my input on the aiw radeon. I am using composite audio video cables. I just can not get sound?? If I play the video on my tv I get sound fine, so sounfd is there. Why can't I hear it on my computer?

Please Help.

Kevin

------------------
"Bang! Bang! Bang! Bang! Bang! Just! Bang! F***ing! Bang! Die! Bang!" - Jennifer Love Hewitt shooting here iMac
 
Baloneyflaps

Baloneyflaps

Super Moderator
#2
The Radeon can't capture sound. Your sound card must handle that.

Make sure your sound card and your capture software are properly configured.
 
E

eL_NiNo

New Member
#3
Just make sure your line-in setting in "volume control" is not muted.
Then make it your default recorder; it should work a-ok.



------------------
Regards,

el-nino
 
K

KevDog

New Member
#4
Ok, my line in was muted but turning it up did not help my problem. How do I hook it up?? Do I hook the audio composite directly into my sound cards input?? and then only connect the video composite into my video imput cable my video in does have a left and right sound composite, what are they for??


Thanks,

Kevin

------------------
"Bang! Bang! Bang! Bang! Bang! Just! Bang! F***ing! Bang! Die! Bang!" - Jennifer Love Hewitt shooting here iMac
 

Associates