Administrator?????

H

hardtellin

New Member
#1
I registered here in 1999 under (hardtellin007)....I cant seem to find and of my posts in the search????Can some one tell me whats going on w/ that??????I would like to be able to search back to one of those if possible....

thanks


------------------
  • T-Bird 1 Gig(Alpha pal 6035)
  • Asus A7v
  • GeForce annihilator 2 Gts Ultra(64 mb)
  • Kingston pc150(256MB)
  • X-Gamer (sound)
  • Plextor CDRW(12X10X32)
  • 16X dvd(KENWOOD)
 
Admin

Admin

Administrator
Staff member
#2
I did a quick admin search and found 10 posts from hardtellin007, between April and November 2000, but most of them gave me 404 errors -- something to do with your Nov '00 thread with Housen, where hardtellin007 asked about a posting problem, H. replied your database entry was fine and asked if you'd changed e-mail addresses, and hardtellin (no 007) replied the next day that all was well?? I'll see if Housen has any expert ideas ...

Thanks,
Eric
 
H

hardtellin

New Member
#3
Thanks,I was just trying to look back into a few posts.....


Btw,Thats weird cause after the millenium change I was never allowed to use that acount
(after january2000)yet there are posts into 2000.may just be a date error or something!!!!!

------------------
  • T-Bird 1 Gig(Alpha pal 6035)
  • Asus A7v
  • GeForce annihilator 2 Gts Ultra(64 mb)
  • Kingston pc150(256MB)
  • X-Gamer (sound)
  • Plextor CDRW(12X10X32)
  • 16X dvd(KENWOOD)

[This message has been edited by hardtellin (edited 11-05-2001).]

[This message has been edited by hardtellin (edited 11-05-2001).]
 

Associates