wierd video problem...Please help!!!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: wierd video problem...Please help!!!

  1. #1

    wierd video problem...Please help!!!

    hi,
    I have recently bought the Creative Labs Graphics Blaster Riva TNT and put it into a PCI slot in my Hewlett packard which has 200 Mhz MMX and 64 megs of ram. I am running on Windows 98. Ever since I got the card I have had wierd freeze ups or stutters. The computer would just stop everything for 2-35 seconds and then would recover. Sometimes i will be able to move the mouse and sometimes music/sounds will stutter (repeat over and over). It all seems random to me and it happens EVERYWHERE. I believe I have the latest drivers and I have tried the card in several PCI slots (#1 and 2). I even exchange the card thinking it was faulty but all errors remain. SOMEONE PLEASE HELP ME!!! THANKS!

    [This message has been edited by brikis98 (edited 04-27-99).]

  2. #2
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    ANCIENT CITY
    Posts
    295
    is it cool enuff in there?

  3. #3
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Dallas, Tx. USA
    Posts
    10
    There is a known issue with that vid card and AMD cpu, if you have AMD you might want to get another brand vid card.

    ------------------
    Pat
    Pat

  4. #4
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    Baltimore, MD USA
    Posts
    70
    I had similar symptons due to DMA conflict that did not show up in device manager. (entirely different hardware though)
    henry

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •