Installation of Mustek 600 CU USB Scanner
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: Installation of Mustek 600 CU USB Scanner

  1. #1
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Carmarthen, Carms., Wales, UK
    Posts
    8

    Installation of Mustek 600 CU USB Scanner

    I previously installed my Mustek 600 CU USB scanner under Win95 without too many problems.
    Upgraded to Win98 - problems! (Thought W98 was supposed to be hassle-free with USB devices.)
    Seems to install OK and restarts with 'Win is now finding the software for your new hardware' etc.. No '600 CU' entry appears in Control Panel's USB section (which was present under Win95). I am using the latest driver (that I can find).
    The auto cover-sensor feature doesn't work, and a scan will stop after a second or two with a 'Scanner doesn't appear to be connected' dialog. Then the scanner is totally dead until reboot.
    Anyone with any experience of this beast? - all assistance & tips gratefully received.
    Cheers.

  2. #2
    Join Date
    May 2000
    Location
    Netherlands
    Posts
    330
    Lionel,

    Right click on "My Computer"
    Click "Properties"
    Click "Device Manager"

    Are there any yellow blobs with an exclamation mark by the USB devices?

    Have you changed any settings in your BIOS?

    Post back with results or mail me at rabies101@tebenet.nl (just in case I forget to come back here)
    Peace & Love,

    Jas - The Dog- El_Jaso

  3. #3
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    UK
    Posts
    1,979
    OK, heres how to do a 600

    Unplug scanner from computer. restart in safe mode, remove all unknown/other/imaging devices from dev manager, reboot. Install scanner software, THEN plug in scanner-may or may not ask for win98 cd.

    This sig In memory of my kid sister, Mandy. Died 14-8-02 aged 30.
    Murdered for nothing at all by Louise Berry

    CALV

  4. #4
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Carmarthen, Carms., Wales, UK
    Posts
    8
    Thanks Jas101 & CALV - I will try your suggestions over the next few days.
    Cheers.
    (No yellow blobs with exclamation marks & no changes to BIOS.)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •