Micron Memory?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 8 of 8

Thread: Micron Memory?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    san diego
    Posts
    23

    Micron Memory?

    hi.. i was wondering if this kind of memory is well in the performance rule..

    is it a good choice to buy? tks'

  2. #2
    Anitdaisu Guest
    Micron is an excellent buy for the money that you pay. If you really want High end, I would jump for the latest from Mushkin


    ------------------
    my specs:
    AMD T-BIRD 750MHz
    256MB RAM
    IBM 46 GB 7200 RPM
    SAMSUNG 2GB
    SONY CD ROM 48X
    PANASONIC 8X4X32
    REALTEK 10/100 ETHERNET
    SOUND BLASTER LIVE VALUE
    Leadtek GF2 Pro
    300W SUPPLY
    CAMBRIDGE FPS 1000
    17 " GEMSTAR
    PROMISE TECHNOLOGY ULTRA 66 CARD
    ABIT KT7
    WINDOWS 2000 W/ SP 1

  3. #3
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    London, UK
    Posts
    955
    I use the Crucial brand (which is a division of Micron), running it as PC133 Cas2. Never had a problem with it. Cheap as well.
    Athlon XP 3200+, TT Silent Boost (its rubbish as well as loud) Gigabyte nForce2 mobo (stable but lacks tweaking options), GF4 Ti4200 128mb, Lian-Li V2000

  4. #4
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    san diego
    Posts
    23
    are you saying that Micron SDRAM is cheap and effective (in the range).. and it's a good buy?

  5. #5
    Anitdaisu Guest
    excellent buy. Works in athlon systems which says something

    ------------------
    my specs:
    AMD T-BIRD 750MHz
    256MB RAM
    IBM 46 GB 7200 RPM
    SAMSUNG 2GB
    SONY CD ROM 48X
    PANASONIC 8X4X32
    REALTEK 10/100 ETHERNET
    SOUND BLASTER LIVE VALUE
    Leadtek GF2 Pro
    300W SUPPLY
    CAMBRIDGE FPS 1000
    17 " GEMSTAR
    PROMISE TECHNOLOGY ULTRA 66 CARD
    ABIT KT7
    WINDOWS 2000 W/ SP 1

  6. #6
    Join Date
    May 2001
    Location
    romania
    Posts
    54
    I have a MICRON 128 Mb PC133 cas3 made in USA and is excellent and it's very overclockable.See my specs
    -------------------------------------------
    My SPECS: AMD DURON 700@1000 Mhz(133*7.5)
    cooled with TITAN COOLER(60*60mm)@6800rpm
    128 Mb MICRON PC133 cas3(works@165 fsb)
    HDD QUANTUM AS 20Gb(7200rmp)
    ABIT KT7a-RAID
    SB_Live Value
    Monitor SIMENS C933 19"(1280/1024@85Hz)
    CASE FULL TOWER (250w DEER HUNT-extra cooled)
    VIDEO CARD GUILLEMOT KYRO II 64Mb(5ns)cooled with GOldenOrb 175/210

    [This message has been edited by Toolbox (edited 07-24-2001).]

  7. #7
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Lakewood, CO
    Posts
    3,604
    I've used both Crucial and Mushkin and found they both performed well.

    ------------------
    "What are you, my therapist!?! TAKE A WALK!!!

    Interested in more great conversation? Visit JJR512's Board

    We'd love to have you on our Genome@Home Team.
    Athlon 64 2800+
    1xWD 1200BB, 1xMaxtor 200GB SATA
    Asus K8N-E
    2x512MB Corsair XMS3200
    Klipsch Pro Media 2.1
    Radeon 9800 Pro, Dell 1801FP - WinTV Theater
    Sony CRX320E Combo Drive, Pioneer A04
    Microsoft Natural Keyboard Pro - Microsoft IntelliMouse Optical
    Win XP Pro SP2

  8. #8
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    1,978
    I have 512 megs of Micron PC133@133 and it runs great, i have it set to 3-2-2. It's CAS 3 ram, oh well, but it's very stable.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •