Bad video signal on monitor standby
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Bad video signal on monitor standby

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    VANCOUVER, WA USA
    Posts
    1,564

    Bad video signal on monitor standby

    I have a Cornerstone 21/81 professional graphincs monitor I bought refurbished a year ago. Nice 21 inch display, up to 100 Hz, 1600 X 1200.

    My graphics card is a Leadtek GeForce 2 GTS 64 MB Pro. Mobo KK266, 1.2 Gig tbird @ 1385 (163X8.5) 256 MB Kingmax PC150, Win98 SE.

    It has worked flawlessly until the 7.52 drivers...after the 15 minutes of inactivity the monitor gives a rapid "bad signal" & goes off. I can revert back to the 6.88's without a hitch, but prefer 11.01

    When I move the mouse, the video comes right back, but for 20 seconds it's vibrating like a chipmonk having an orgasm.

    PM is disabled in BIOS & Windows power management scheme is off – latest motherboard & video card BIOS. Dug up the Cornerstone monitor drivers – same dif.

    Everything is fine otherwise

    Now, before you say, stay with the 6.88 drivers, I'm just looking for some insight, ‘cause I get better performance with the 11.01 than the 6.88’s.

    I suppose this should be a lesson not to buy an obsolete monitor....but it was so cheap.

    Anyone come across this issue before? Any suggestions?


    ------------------
    Scott
    dfilANPARTY ut 250gb a64 3200 @ 2.52 (280 ht x 9) 2 X 512 g.sKILL PC4000 gIGABYTE 6800 gt
    Antec 430 truepower 2 Maxtor ATA133 8 MB cache Acer 52X Lite-On 1633s DVD-RW TB Santa Cruz - FPS surround LS120 O/B NIC Antec 1080 case

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    VANCOUVER, WA USA
    Posts
    1,564
    I posted on the Nvidia NG.

    Seems this may be a DPMS incompatability with the new "beta" drivers.

    My concern was tha the card may be trying to overclcok in some miraculous manner as I don't use coolbits.

    Seems shimmying I was concerned about was nothing...So I feel satisfied that I'm not doing any harm by using the latest relases from nVIDIA.

    ------------------
    Scott
    dfilANPARTY ut 250gb a64 3200 @ 2.52 (280 ht x 9) 2 X 512 g.sKILL PC4000 gIGABYTE 6800 gt
    Antec 430 truepower 2 Maxtor ATA133 8 MB cache Acer 52X Lite-On 1633s DVD-RW TB Santa Cruz - FPS surround LS120 O/B NIC Antec 1080 case

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •