Whoo hoooo new score now with V5 4042
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 6 of 6

Thread: Whoo hoooo new score now with V5 4042

  1. #1
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Canada
    Posts
    1,281

    Whoo hoooo new score now with V5 4042

    Got 3796 with goemetry assist and 4042 with geometry off lol with a v5 whooohoo not bad for the v5 default benchmark

    ------------------
    P3 800 133mhz
    Asus CUSL2-C 128mb 133
    15.3 Maxtor 7200 ATA100
    DVD 5X Samsung
    Voodoo5 Agp
    Sb live Value
    Win98se
    Woman can`t live with them can`t shoot them.
    Asus P5Q
    Intel core 2 Duo 3ghz 1333 fsb 6mb L2 cache
    OCZ Gold XTC 4GB DDR2-1066
    Asus ati3870 512mb pci express 16
    80Gig Hd Sata
    Vista Home premium

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Adams, TN, US
    Posts
    55
    I got a score of around 5100 with my PIII 800 overclocked to 958mhz. You should try overclocking the chip some helped me out alot. Plus set your ram at Cas 2 helps out also. Goodluck.

    ShaneM007
    Soyo 6BA+4
    PIII 800@976mhz
    256 megs ram
    VOODOO 5 5500 AGP

    and for all those Gefore lovers I hated the ELSA Geforce I purchaced before the Voodoo damn card would not run any games hardly at all plus locked up most games it would play and yes I installed it right and took all old video drivers out plus tried all the so called drivers out for the card. Only thing it would run well was 3DMark2000.
    So i just slapped a Voodoo in and guess what no problems, should of just bought it the first time instead I just went by what everyone was getting in the benchmarks.

    Sorry about that had to get it off my chest.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Canada
    Posts
    1,281
    what is the ram at cas 2? i don`t see cas in bios. all i see is normal or strong. it is at normal.

    ------------------
    P3 800 133mhz
    Asus CUSL2-C 128mb 133
    15.3 Maxtor 7200 ATA100
    DVD 5X Samsung
    Voodoo5 Agp
    Sb live Value
    Win98se
    Woman can`t live with them can`t shoot them.

    [This message has been edited by Darkterritory3 (edited 02-13-2001).]
    Asus P5Q
    Intel core 2 Duo 3ghz 1333 fsb 6mb L2 cache
    OCZ Gold XTC 4GB DDR2-1066
    Asus ati3870 512mb pci express 16
    80Gig Hd Sata
    Vista Home premium

  4. #4
    Join Date
    Jan 2001
    Posts
    111
    LOL Shane, very true. 99% of GeForce users have never even seen a VooDoo5 in action, so they don't understand the difference. If they say they've seen one and weren't impressed they're either lying, it was really a VooDoo3, or they're blind. They just bought what was advertised as the fastest card in the world, just kids wanting bragging rights, not quality hardware. And benchmarks are sooooo fun to play

    [This message has been edited by V (edited 02-13-2001).]

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Okinawa, Japan
    Posts
    225
    LOL!! I love threads like this! I have a V5 and I recently (last week) installed a Asus V7700 in a friends computer. No comparison. The V5 looks sooooo much better. The GeForce2 got about 7 fps over my V5, but at 110-117 fps (1024x768, 16 bit, practically everything turned on...who needs 32 bit? I don't see the difference other than a drastic drop in fps!), who can see it? The V5 looks good and runs fast...the GF2 ran fast but lacked the appearance. I just had to see one in action before I started saying anything about it. BTW, it took two days and several changes to my friends bios before I could get that POS GF2 to run correctly. That was on a brand new hdd, fresh install of WinME, and fresh install of the new Det 3 drivers. The V5 was plug and play with no probs from the start....it's good to finally see both worlds. I'll stick with my V5, thanks.

  6. #6
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Zagreb,Croatia
    Posts
    1,824
    I have oround 4700 score with V5 @ default 166 and geometric assist ON with Tbird@850 and oround 4350 with geometric assist OFF.
    That is with SuperBypas option and fastest memory settings.

    V5 is great for me even with this low 3Dmark score.

    QIII 100FPS @ 1024x768x16 HQ.

    For the image quality well it is 100% true that GFMX looks like **** compareing with V5, I have try them both and I would never swich to GeForce becouse two reasons:
    Image quality (I am not thinking on FSAA) and it while not work 100% stabile on my mainboard, and I don`t whant to change my K7Pro just becouse GeForce series are not working.



    ------------------
    Do you need mony for new PC?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •