Adaquate Resources...still have AVI's that flicker..
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Adaquate Resources...still have AVI's that flicker..

  1. #1
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Los Angeles
    Posts
    5

    Adaquate Resources...still have AVI's that flicker..

    Greetings,
    I have managed to tweak the codecs enough to allows for a much more desirable picture however still not the desired picture. I have resolved that with ample amount of resources, and having extensively tweaked the codecs...it acts like a buffer array thing, or perhaps a video card defictiency(spelling!) could be the culprit, however I will entertain any ideas,comments , any helpis greatly appreciated!!! :-)
    onlinedesigner@ureach.com

    ------------------
    If one cannot Juggle with knifes,..why juggle?
    If one cannot Juggle with knifes,..why juggle?

  2. #2
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    8,796
    So what codec are you actually using? Or is this a general problem you're having accross all codecs? If so, perhaps it is your video card.

    Perhaps give us the details of what card you're running, what software to view the .AVI's (I assume Media Player) and so on.

    ------------------
    HWC Members Gallery
    www.hwcpics.totalserve.co.uk

    HWC ICQ Active List
    57497564

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •