Nothing is working
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Nothing is working

  1. #1
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    7

    Nothing is working

    I can not get my Geforce2 Ultra to work. I have tried different drivers. I downloaded creatives new drivers from the 11th and direct x8. Still no change. I try to test the card with dxdiag.exe. But when i try to test DirectDraw for example it wants to know if i saw black and white triangles on the screen but i shure didn`t! And when i try to test Direct3d it asks if i saw a spinning cube but no. All i see is colors and more colors in a mix. if anyone has a clue of what to do please post it.
    (other info)
    System Manufacturer: IBM
    System Model: 6563
    BIOS: pjt35a
    Processor: Intel Pentium III, ~666MHz
    Memory: 128MB RAM
    Page File: 37MB used, 1883MB available
    DirectX Version: DirectX 8.0 (4.08.00.0400)
    DX Setup Parameters: /PackageInstall
    DxDiag Version: 4.08.00.0400

    ------------
    DxDiag Notes
    ------------
    DirectX Files Tab: No problems found.
    Display Tab 1: The file nvdisp.drv is uncertified, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a certified driver from the manufacturer of the hardware device.
    Sound Tab 1: The file EMU10K1.VXD is uncertified, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs. You may be able to get a certified driver from the manufacturer of the hardware device.
    Music Tab: No problems found.
    Input Tab: Problems were found in the system registry. Details are available in the saved text file. You should reinstall DirectX.
    Network Tab: No problems found.

    ------------------
    ---------------
    Display Devices
    ---------------
    Card name: Creative GB0040
    Manufacturer: Creative Labs
    Chip type: GeForce2 Ultra Rev
    DAC type: Integrated RAMDAC
    Device ID: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_0152&SUBSYS_10491102&REV_A4\000800
    Display Memory: 63.5 MB
    Current Mode: 1024 x 768 (32 bit)(optimal refresh rate)
    Monitor: Plug and Play-bildskärm
    Monitor Max Res: 1600,1200
    Driver Name: nvdisp.drv
    Driver Version: 4.12.01.0634 (English)
    DDI Version: 7
    Driver Attributes: Final Retail
    Driver Date/Size: 10/5/2000 15:42:00, 91488 bytes
    Driver Certified: No
    WHQL Date Stamp: None
    VDD: *vdd
    Mini VDD: nvmini.vxd
    Mini VDD Date: , 0 bytes
    Device Identifier: {D7B71E3E-4212-11CF-C870-483007C2C935}
    Vendor ID: 0x10DE
    Device ID: 0x0152
    SubSys ID: 0x10491102
    Revision ID: 0x00A4
    Registry: OK
    DDraw Status: Enabled
    D3D Status: Enabled
    AGP Status: Enabled
    DDraw Test Result:
    D3D Test Result:
    AGP Test Result:

    Thanks
    IBM 300GL 6563 w4g
    PIII 667Mhz
    Win ME (win 98se)
    3d blaster geforce 2 ultra 64mb
    128mb ram

  2. #2
    Join Date
    Nov 2000
    Posts
    7
    I response to myself. I just found out something very odd. As i said before i could not run the tests. But now when i clicked inactivate Directdraw the tests works!! but now there is another problem. I inactivated the 3d fuctions =( and no games will work. I dont know but this might be of some help. Could there be a hardware problem or just som errors in DirectDraw

    ------------------
    IBM 300GL 6563 w4g
    PIII 667Mhz
    Win ME (win 98se)
    3d blaster geforce 2 ultra 64mb
    128mb ram
    IBM 300GL 6563 w4g
    PIII 667Mhz
    Win ME (win 98se)
    3d blaster geforce 2 ultra 64mb
    128mb ram

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •