Help! GeForce2 problems - 3DMark 2000 at only 1596 !?!??!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 10 of 10

Thread: Help! GeForce2 problems - 3DMark 2000 at only 1596 !?!??!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    UK
    Posts
    43

    Help! GeForce2 problems - 3DMark 2000 at only 1596 !?!??!

    I've just installed a Hercules / Guillemot GeForce2 MX video card on:-

    Abit KT7-RAID
    Duron 700 O/C 900 Mhz

    3DMark 2000 only registers 1596 points on the default benchmarking setting. Thats slower that my 2 year old Ati Rage128 chip which I've just replaced!?!?!?!

    What gives !??!?!?!

    I heard that there are some compability problems with the VIA chipset. Is this true? Is there some driver that I haven't installed?

    Some help would be much appreciated!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    UK
    Posts
    43
    Oh, and by the way, I'm using Win98 SE.....

  3. #3
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    UK
    Posts
    43
    Hello? Anyone here?

  4. #4
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    UK
    Posts
    43
    WCPUID v2.8 under AGP Info says

    "AGP Operations - Disabled"
    "AGP Data Transfer Rate - Blank"

    What gives?


    [This message has been edited by Laggalot (edited 10-09-2000).]

  5. #5
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Panam
    Posts
    448
    enable AGP 4x (if your mobo support's it) in your Bios settings n' let see what's happen


  6. #6
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Kentucky, USA
    Posts
    893
    Did you install your VIA 4-in-1 drivers?
    Intel P4C 3.0Ghz
    Asus P4P800-E Deluxe
    2x256mb Corsair Value Select PC3200
    eVGA e-GeForce 6800
    WD 120gb SE
    IBM 60GXP 60gb
    Creative Labs Audigy (free)
    Toshiba SD-M1402 (12x dvd/40x cd)
    Lite-On 52x24x52 ($15 retail )
    Pioneer A06 DVD+/-RW
    ThermalTake Silent Purepower 420W PSU

  7. #7
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Yokohama, Japan
    Posts
    928
    Yeah, I have that problem too I guess. Wcpuid says AGP disabled but I get decent scores in 3dmark99 but bad in 2000.

    I don't know how to turn on the AGP but when I go to AGP turbo in the Bios it locks up my computer when I do anything involving video.
    Beauty is in the eye of the beerholder.

  8. #8
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Glenrothes, Scotland
    Posts
    74
    Just install the drivers of the CD or download the new ones. I had the same problem
    Duron 750 @1Ghz, Globalwin FOP32-1, Abit KT7, 128mb PC100, Geforce 2 MX.

    www.extreme-ice.alchemyzone.com

  9. #9
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    PA, USA
    Posts
    195
    Don't know how 98SE is about USB drivers, but make sure that the USB drivers are installed.

  10. #10
    dmm is offline Linda's verbal backstop
    Join Date
    Feb 1999
    Location
    Portersville, Pa
    Posts
    1,465
    Make sure AA slider is off.

    Dave
    i7 2600k @ 4.6 ghz by Turbo multi - MSI Z68A-GD65-G3 - 8 gig GSkill Ripjaws @ 1600 8-8-8-24 - Corsair H100 Closed loop water cooling - GeForce GTX 770 - 256 gig Mushkin Enhanced Chronos Deluxe and 250 Gig WD Blue Series - PCP&C Turbocool 850 SSI

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •