banshee or riva tnt?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 7 of 7

Thread: banshee or riva tnt?

  1. #1
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Cheras,Kuala Lumpur
    Posts
    3

    banshee or riva tnt?

    I am diciding to buy a 3d card?But I don't know either banshee is good or riva tnt is better?My computer is 166mhz..and can u show me the diferences between these two cards,such as frame rate,game support and others

  2. #2
    Chanse Guest
    I just bought a Velocity 4400 Riva TnT, and it rocks. I keep hearing how the Tnt only really shines on a high end machine, but if that is the case, then it must be unbelievable, because on my Dual P Pro 180Mhz
    it is fast.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Wales,Uk
    Posts
    529
    How times have changed!

    ------------------
    Athlon 700@800,Abit Ka7, 128mb PC100, 12mb Voodoo 2, 17" Sony Monitor, SB Live, Cambridge Soundworks.
    Check Out: www.selective-auto.co.uk
    XP @ 2.3Ghz (210xx11)
    NF7-S v2
    1GB PC3500
    Rad 9800pro @ XT
    CM101B
    Hitachi 17" 16ms TFT

  4. #4
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    columbia, md, usa
    Posts
    1,033
    lol, i was about to reply saying "both those cards are pretty old, blah blah blah...." how is chanse "unregistered?"
    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

  5. #5
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Currently infront of my PC
    Posts
    2,277
    I would go for the Banshee cause it also supports glide. And there are quit a few modern games still using the Glide API like UT.
    EPOX EP9NPA+
    AMD 64 3000+
    2x 512mb Samsung DDR 400
    80gb Western Digital
    Benq DvD Writer
    LG Combo
    19" Mag Innovision CRT
    GeForce 6600GT
    Windows XP Pro SP1

  6. #6
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Wales,Uk
    Posts
    529
    By the way, this topic woz originally from 98!

    ------------------
    Athlon 700@800,Abit Ka7, 128mb PC100, 12mb Voodoo 2, 17" Sony Monitor, SB Live, Cambridge Soundworks.
    Check Out: www.selective-auto.co.uk
    XP @ 2.3Ghz (210xx11)
    NF7-S v2
    1GB PC3500
    Rad 9800pro @ XT
    CM101B
    Hitachi 17" 16ms TFT

  7. #7
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Wales, UK
    Posts
    365
    Isn't HWC supposed to up2date ?

    ------------------
    "The More I Discover The Lesser I Know"
    Adrenelin, a.d. 2000
    Adrenelin@Europe.com

    Ultrabyte Computing

    ICQ:91149414
    I only support two teams. Wales and everyone else England plays
    ICQ# 91149414
    AIM: AdrenelinY2K1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •