slow unreal start-up screen
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 6 of 6

Thread: slow unreal start-up screen

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    mclean, va, USA
    Posts
    298

    slow unreal start-up screen

    My friend just got unreal tournament and its start up screen takes like 10 minutes to load - literally. His system is a celeron 500 with 64mb of ram, direct x 7.0 and a geforce sdr w/ 32mb and the detonator 5.30 drivers. Should the screen take that long to load? BTW, he has the 4.20 beta patch. Thanks.
    my computer sucks but my car stereo's better than yours!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    England
    Posts
    312
    If your disk is constantly thrashing, could be an indication of lack of RAM. Try another stick from another PC, see if that helps.
    Manchester United are crap.

  3. #3
    Join Date
    Feb 1999
    Location
    La
    Posts
    328
    also, you can go into the unrealtournament.ini and edit a line:
    LocalMap=CityIntro.unr

    change to
    LocalMap=Ut-Logo.unr

    It will help a little by avoiding that big *** animation, which looks cool, but gets tiresome after the 500th time
    I didn't know she was your sister...I swear!

  4. #4
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Suffolk, UK
    Posts
    3,849
    Is it definitely in D3D mode? I would perhaps try some benchmarking software to see if it goes slow in the Windows environment also, in which case you should look for a problem with the BIOS settings, hardware damage etc.

    USSVoyager

    ------------------
    Speed is everything - Warp factor 9, Mr. Sulu!

  5. #5
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    The Netherlands
    Posts
    508
    I think it is just win98...

    try to run the game under win2000 and u will notice that the long waiting is over

    have the same problem, that's why i play it under win2000
    Fast, Faster, WooHoO!!!

  6. #6
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    Nova Scotia, Canada
    Posts
    1,461
    It should only take 10-15 seconds before starting animation.
    K6-2 400@500 128MB Creative Banshee
    CPU: Athlon X2 7850 Blackbox edition o/c'd to 3400mhz
    Motherboard: Asus M2N68-AM SE2
    Memory: 4gb Kingston KVR RAM
    Video: BFG Geforce gtx 260 oc v2
    Hard Drives: 1TB Barracuda 7200.12, 500GB WD, 320GB WD, 320GB WD 250GB WD, 250GB Seagate
    Case: APEVIA X-CRUISER-BK Black Steel case
    Power Supply: OCZ 700W StealthXStream Power Supply
    Optical: 22x LG DVD R/W

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •