games stutter with my Annhilator Pro
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 5 of 5

Thread: games stutter with my Annhilator Pro

  1. #1
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Karachi, Sindh, PAKISTAN
    Posts
    267

    games stutter with my Annhilator Pro

    i have stuttering problems in all games (even in 640x480) i have also tried the solutions posted on GeForce-FAQ site, but no success...

    my system:

    P3 550E @ 710Mhz (129*5.5)
    128MB PC100 SDRAM (64X2)
    Aopen AX6BCPro MotherBoard
    CL Annhilator Pro (not sharing IRQ)
    Sound Blaster Live! (Full Version)
    Seagate 8.6GB HDD (Primary Master , DMA ON)
    CL DVD Drive (Secondary Master, DMA ON)
    CL 4224 CD-RW (Secondary Slave, DMA ON)

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    3,790
    What drivers are you using? try the new 5.30 Detonators and make sure your refresh rate is at least 85HZ (if you monitor supports this at the chosen resolution). If you appear stuck at 60HZ then try HZ Tools


  3. #3
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Karachi, Sindh, PAKISTAN
    Posts
    267
    atlast i got rid of stuttering (not 100% but almost :-) )


    thanksss

  4. #4
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    3,790
    That's probably as good as it will get as I could never get rid of it "completely" with my Anni Pro.

    I now have a Asus GTS and although not very much faster, it is a much more complete product. The move to a .18 micron GPU core does wonders for the heat / power issues of the original Together with other minor revisions appears to make it work very well, (smoooooooooth) in everything I've tried so far including UT. Excellent


  5. #5
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Norwich, UK
    Posts
    3,790
    kashi80

    One thing worth mentioning is a reformat once you are sure the 5.30's are ok with your sys in everthing, (you may need to use one of the other 5xx drivers if you get some incompatabilities).

    I always reformat/reinstall when using new detonators, (after I'm sure they work), to ensure maximum performance, and it can also improve smoothness.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •