problems with two monitors...
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: problems with two monitors...

  1. #1
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    1

    problems with two monitors...

    i had an agp card already in my machine, i put in a pci v2 1000 card for a second monitor. The problem is that the second monitor will not work in either card.. the original monitor will work in either card.. if i go to device manager, it only shows one monitor, the original.. is it possible its the monitors problem because its an old zeos.. thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Toronto, Ontario, Canada
    Posts
    75
    Originally posted by FunkMasterFlash:
    i had an agp card already in my machine, i put in a pci v2 1000 card for a second monitor. The problem is that the second monitor will not work in either card.. the original monitor will work in either card.. if i go to device manager, it only shows one monitor, the original.. is it possible its the monitors problem because its an old zeos.. thanks
    Does the monitor work fine else where on another computer? Do you have another monitor you could borrow from someone to give a try? I was once told that to use to video cards they had to be of the same make, but I've got no way of confirming that becuase I just use a G400 with Dual Head

    -Jon


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •