what's your UT frame per second?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: what's your UT frame per second?

  1. #1
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Somewhere between Purgatory and Hell called Ohio
    Posts
    498

    what's your UT frame per second?

    I was wondering how my frame rates stack up in UT. I am running at 800x600@16bit on a V3 2000. I average 74FPS on the time demo.

    ------------------
    Hardward Central ICQ active list is rockin', add it to your ICQ. ActiveList #57497564
    -Goff

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Somewhere between Purgatory and Hell called Ohio
    Posts
    498
    I am surprised that no one has posted. Usually people love to brag about their frame rates.
    -Goff

  3. #3
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    South Africa
    Posts
    40
    I would like to reply if you could only tell me how to view my rates?
    Wyde Ierrund Soppinl
    Wokn Enol U&B iupor SkLop ertup Argumer
    AOil Uni kmob puyt

  4. #4
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    South Africa
    Posts
    40
    I would like to reply if you could only tell me how to view my rates?
    Wyde Ierrund Soppinl
    Wokn Enol U&B iupor SkLop ertup Argumer
    AOil Uni kmob puyt

  5. #5
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    South Africa
    Posts
    40
    I would like to reply if you could only tell me how to view my rates?
    Wyde Ierrund Soppinl
    Wokn Enol U&B iupor SkLop ertup Argumer
    AOil Uni kmob puyt

  6. #6
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    South Africa
    Posts
    40
    sorry, computer froze
    Wyde Ierrund Soppinl
    Wokn Enol U&B iupor SkLop ertup Argumer
    AOil Uni kmob puyt

  7. #7
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Somewhere between Purgatory and Hell called Ohio
    Posts
    498
    Go to tools and the select something like time demo. Make sure that there is a check mark beside it and start up a single player game. It should show your FPS in the upper left hand corner. Keep in mind that I only have the demo, I don't think that it's interface is much different from the full version.
    -Goff

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Posts
    22
    Ha! Are you kidding me? The video interface is totally different between the demo and the release. In the demo, I got about 50 fps while playing online, and in version 400 of the release, I got about 28-32 fps, now with version 402, I get about 39 fps or so. The release uses Directx 7, and the demo didn't, so they changed much of the graphics implementation. When I play in single player mode, I get about 65 fps while playing in 800x600.

  9. #9
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Somewhere between Purgatory and Hell called Ohio
    Posts
    498
    lex, I will take your word on that. I am running the demo in single player mode.
    -Goff

  10. #10
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    columbia, md, usa
    Posts
    1,033
    I get around 40 fps.

    ------------------
    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

  11. #11
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    South Africa
    Posts
    40
    I am also running the TimeDemo and I was averaging about 80 FPS in 1280 * 1024 16 bit colour with all options turned on
    Wyde Ierrund Soppinl
    Wokn Enol U&B iupor SkLop ertup Argumer
    AOil Uni kmob puyt

  12. #12
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    columbia, md, usa
    Posts
    1,033
    MWA HAHAHAHAHA. I got 180 frames per second.

    ------------------
    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

  13. #13
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    columbia, md, usa
    Posts
    1,033
    and i was playing in 800x600 with all the options turned on and to the max and everything too!!!!!

    ------------------
    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

    MaH SyStEm:
    PIII 450, 128 RAM, i740 (the i740 was last year's best midrange 2d card, so ha!) voodoo2 sli, 4.8X toshiba DVD, 4x4x20 cd-rw

  14. #14
    Join Date
    Feb 1999
    Location
    Norfolk, England
    Posts
    219
    Well, I seem to be doing ok...
    ~60 FPS using 1024x768, all settings on high & 16 bit.

    System: P2 400 @ 448, 128, WD UDMA66, PCI128, STB TNT AGP, SCSI CDR & DVD, Abit BX6.2, and all PCI stuff, blah, blah, blah....

    Minton

  15. #15
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Lafayette, La
    Posts
    304
    Well I must be cpu limited or something, running the full game with the 4.02 patch I get around 38fps at 1024x768 16 bit all high quality and I get 36fps at 1280x1024 16bit all high quality. My system is a K6-2 450, 128 megs sdram, FIC PA-2013 rev 2.0 mobo, Matrox G400 32 SH, 8.4 gig western digital UDMA-33, Awe64 value, Toshiba 6x DVD-rom, HP Surestore 7200i cd-rewritable. and Win98. AGP2x and Busmastering are working and I have dx7 installed. Should I be getting higher FPS?

    ------------------
    ***TRUST IN YOUR TECHNOLUST***

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •