Problem with Creative Savage4, please help!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: Problem with Creative Savage4, please help!

  1. #1
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    muar, johor, malaysia
    Posts
    91

    Problem with Creative Savage4, please help!

    I just bought Savage4 to replace my old savage3d on my msi5169 motherboard with amd k6/2 300, 96 mb of memory. The problem is, there isn't much change in the performance, only about 5% over my savage3d and it is very slow at 800x600 16bit resolution. I have the latest driver and the latest bios for the card and the motherboard. The real problem is when I connected to the internet, my computer freeze. Right now I'm using my old savage3d when connected to internet. Please help me to solved the problem...

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Aberdeen, UK
    Posts
    13
    Try downloadding tweeked drivers off of http://s3.nextmill.com, I found the Rizenet drivers to be outstanding, fast and stable, also download version 1.03A of the BIOS.
    The problem with connecting to the internet is because of IE4+ you must be running win95 otherwise your computer wouldn't even boot up windows in normal mode. Installing the drivers wil help, also upgrading your OS to 98.

    ------------------
    E=mc^ darn what was it again?
    E=mc^ darn what was it again?

  3. #3
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    muar, johor, malaysia
    Posts
    91
    I'm already using win98 with ie5. The problem occurs only with my savage4, but not with my savage3d. Do you have any idea?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •