HELP WITH CREATIVE TNT2 ULTRA Black Out
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: HELP WITH CREATIVE TNT2 ULTRA Black Out

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Quezon City, NCR,Philippines
    Posts
    27

    HELP WITH CREATIVE TNT2 ULTRA Black Out

    I just got my Creatice 3d BLaSTER TNT2 Ultra and when I installed it on my PC it ran slower than my generic 8Mb savage3d. So I tried using the 2.40 detonator drivers and Flshing my BIOS my problem was when I turned off my computer my card blacked out on me. Please give me some help...my last option would be to return the card although It would be a big hassle for me because I livbe in the Philippines and the card was bought all the way in Houston Texas. Anyways thanks for any help you can give.



    ------------------
    I LOVE CATS...ESPECIALLY WITH A LITTLE PLUM SAUCE

  2. #2
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    British Columbia, Canada
    Posts
    336
    did u used the wrong bios for your video card?? for my CL TNT2 Ultra, the latest bios should be 2.05

  3. #3
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Sweden/Gothenburg
    Posts
    15
    What system do you have?? The Ali chip does not work well whit TnT2

  4. #4
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Quezon City, NCR,Philippines
    Posts
    27
    I am Using A k6-2 System with the VIA VP3 Chipset Board.

    Is there anyway you can reflash a BIOS... It wont even start up...


    thanks

    ------------------
    I LOVE CATS...ESPECIALLY WITH A LITTLE PLUM SAUCE

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •