Yellow screen
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 5 of 5

Thread: Yellow screen

  1. #1
    Join Date
    Jun 1999
    Posts
    55

    Yellow screen

    Often times, mostly if not always when online, my screen gets a yellow tinge to it. Everything's clear, but definate yellow cast to everything. STB 4400 with nVidia reference drivers 2.08 and Orchid Righteous II V2's SLI with latest 3dfx reference drivers...any ideas?

    I originally thought it was tied to ICQ usage somehow [happened when ICQ was active] but haven't had ICQ on the sytem for months now.

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Portland, OR 97215
    Posts
    2
    Well it sounds like this is happening in 2d, right? I have almost the same cards you do. I have the 4400 and V2's but mine are 3dfx. There are updated drivers at www.stb.com under legacy products. Version 1.6.

  3. #3
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    US of A
    Posts
    587
    Or maybe, your monitor cable is broken
    P3 700e FCPGA @ 966Mhz w/ Alpha PAL35t
    ASUS CUV4X
    ElanVital T-10ab Case
    KingMax PC150 cas2 HSDRAM
    IBM Deskstar 75GXP 30GB ATA100
    Asus v7700 Geforce2 GTS 32MB Pure
    SB Live! Value
    ViewSonic PF790 19"
    Klipsch Pro-Media v.2-400
    Netgear FA310TX 100mbps NIC
    MS InteliMouse Epxlorer
    MS Internet Keyboard PRO

  4. #4
    ChrisvH Guest
    Or maybe, you have you're yellow-gamma set to high.

  5. #5
    Join Date
    Jun 1999
    Posts
    55
    I should have stated that the screen "flashes" a yellow tinge, this is not a permanent thing, [ie gamma adjustment].

    Also, the version 1.6 driver set mentions for use with TV out models, which I don't have.

    Weird huh?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •