Canon i560 injet drivers off MS's site won't install - Win7
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 7 of 7

Thread: Canon i560 injet drivers off MS's site won't install - Win7

Threaded View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Buffalo NY
    Posts
    527

    Canon i560 injet drivers off MS's site won't install - (Win7)

    I finally managed to d/l the x64 driver for this printer directly from MS's update site as opposed to doing it through update driver since I want a copy of the driver so I can load off line like I do with all other drivers for the past 13 years.
    I finally managed to figure out how to get the driver without using the "update driver" through Device Manager that automatically d/l's the driver, installs it but with no copy saved for backup. You have to repeat the process if you re-install the O/S which is stupid and unnecessary.

    That is after you change the setting under "Device Installation Settings" to "Yes do this automatically" since it won't work if you leave it at the default setting.

    The two packages I have are x86 & x64 for this i560. Using the .inf file, both return the same message that is isn't the correct driver. There is no .exe so I can run it by itself.

    Canon has some file that is suppose to work, but with no details just how to use it. A fix for the problem. I tried that, but that has absolutely no effect.

    Any ideas here, I have never needed to do all of this for any device .
    Last edited by videobruce; August 31st, 2013 at 11:33 AM.
    When not in use, turn off the juice.
    Think of someone else instead of just yourself. There is far more to it than your utility bill.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •