m2n32 ws pro + asus hd 6870 = beep
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 5 of 5

Thread: m2n32 ws pro + asus hd 6870 = beep

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2

    m2n32 ws pro + asus hd 6870 = beep

    Hello,
    my pc beeps 1long 3 short with the following config:
    board: asus m2n32 ws pro
    graphic: asus hd 6870

    According to beep code tables, there should be a problem with the graphic card or its memory...
    But:

    I had such a problem before, which - after i failed in testing and diagnosing - i solved by putting the card in my second pcie slot.
    today i needed to unplug the card. when i returned it to the 2nd slot it, i got beeeep beepbeepbeep.
    the strange thing is that the card works fine in other pcs and my pc works fine with other graphic cards.
    i tested ram, too. power is plugged in. i "removed" the dust from the board.tested the other pcie slot.
    and have no idea left

    got any hints, advices?

    thanks!
    desperately,
    stillsen

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Quebec, Canada
    Posts
    2,781
    You probably already checked that out, but is the card fully seated in the slot, with the latch at the end of the PCIe slot clicking in ?
    Sometimes with larger cards it's hard to see if it's fully seated.

    Core i7 2600K @ 4GHz | Noctua NH-C12P SE14 | ASUS Maximus IV GENE-Z | 16GB G.Skill Ripjaws X 1600 CL9 | Gigabyte GTX 670 OC 2GB | 256GB Crucial m4 | 2TB WD Green | Samsung DVD±RW | Seasonic X 460w Fanless | Fractal Design Define Mini | Windows 7 Ultimate | Dell 2209WA @ 75Hz

    Join the HwC Folding@Home team!

  3. #3
    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    27,273
    Quote Originally Posted by stillsen
    ... graphic: asus hd 6870 ...
    Ditto to double checking both the PCI-E power connection on the video card.
    If above is not source of issue,
    Test with another verified working power supply.
    "I know nothing."
    Cheers.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    2
    hey,
    thanks for helping.

    this is definitely a huge card and hard to fit. but it fits. double checked it.
    and power supply is tested, too. works fine.

    so got really no idea.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    27,273
    If you have tried all the suggestions, that only leaves the mobo as the culprit.
    "I know nothing."
    Cheers.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •