Has anyone else received HP systems with damaged DMS-59 Ports?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: Has anyone else received HP systems with damaged DMS-59 Ports?

  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    1

    Has anyone else received HP systems with damaged DMS-59 Ports?

    We ordered a few custom HP Compaq 8200 Elite systems (QX034US) that included the NVIDIA NVS 300 PCIe x16 video card (BV090AV). This video card has a single DMS-59 port but a large percentage of the systems we received had damaged ports as shown below: (images of two separate systems)



    and



    Port's pin evidently still work however and we can get a signal and everything works fine but wanted to see if others had this problem as this should never happen coming directly from HP.

    Thx!

  2. #2
    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    27,273
    Did not encounter situations such as that in the past.
    "I know nothing."
    Cheers.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    367
    Looks like someone may have been trying to force a 60-pin plug (such as a Molex 88766-7610) into DMS-59 socket.
    Doc

    ____________http://www.microsoft.com/security____________
    \____________________ ____.-.____ ____________________/
    \_____________\ -._)!(_.- /_____________/
    \_______\. ~\ /~ ./_______/
    \_______/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •