Toshiba Satellite A135-S2246
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 11 of 11

Thread: Toshiba Satellite A135-S2246

  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7

    how to change the video memory from 64 Mb to 128 Mb?

    I have a A135-S2246 (almost the same with the 2276) how can I change the video memory from 64 Mb to 128 Mb?
    I didn't find anything in bios
    I have installed the ATI tray tools and nothing there too

    thanks

  2. #2
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4
    I don't believe you can. The graphics are intergrated, not like a desktop where you can just install a larger video card.

  3. #3
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Augusta, Georgia, USA
    Posts
    3,946
    Is there a setting in the BIOS talking about the AGP aperture?

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    no; i know i changed on a hp laptop with the same shared memory

  5. #5
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    for
    Last edited by calinc; May 3rd, 2007 at 06:25 PM.

  6. #6
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    Odeamici, how did you installed them because most of them are .sys and .inf files? and you installed them all one time?
    Last edited by calinc; May 3rd, 2007 at 06:24 PM.

  7. #7
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    All it's ok now
    the only thing is that the computer hangs for about a half second or so every 20 seconds, I noticed that first with the mouse and after that when I tried to watch a movie; Does anyone how to fix it?

  8. #8
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    I installed the omega drivers; but the computer hangs for about a half second or so every 20 seconds, I tried all the things with touchpad, mouse driver .. nothing
    I reinstalled the XP, and I didn't want to install again omega drivers; just to use the original ATI installer; but I cannot install it, I received the message "inf error video driver not found" and something to install a "ati standard vga driver"
    Does anybody have a solution for this or a valid driver for ATI 200M?

  9. #9
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Morro Bay
    Posts
    83
    Allright try this link and download: http://ati.amd.com/support/drivers/x...grated-xp.html

    I must admit though the driver package that was put together by ldsoul is the ****. Fixed my unknowns. I did not use the omega's either. Good luck

  10. #10
    Join Date
    May 2007
    Posts
    1
    I am geting the little lag every 20 seconds or so like the above users. Has anyone figured out a way around that? I have tried everything I can think of besides another reformat.

  11. #11
    Join Date
    May 2007
    Posts
    7
    I had the same lag
    download the catalist 7.1 from http://ati.amd.com/support/drivers/x...evious-xp.html
    run the package but just until it opens the archive
    look in the new directory on c:\ATI
    and there you'll find the *.inf file for the ati X200M
    just install it and all will be ok

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •