AGP video and FIC VA503+
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: AGP video and FIC VA503+

  1. #1
    DarkTxKnight Guest

    AGP video and FIC VA503+

    Has anyone come across a problem where the display doesn't always initialise when using an ATI Xpert98 AGP card with the FIC VA5033+?? I have traded out all other cards and even used different ATI cards with similar results. is there an incompatibility or voltage issue with that combination???

  2. #2
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Washington, DC
    Posts
    15
    There have been some reported problems with "Enlight" power supplies with MB's using the VIA chipsets... But the jury is still out whether it is the chipset or the PowerSup. Check out Real World Technologies home page for an interesting article.
    http://www.realworldtech.com/index.shtm

    Arcadian

  3. #3
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Washington, DC
    Posts
    15
    There have been some reported problems with "Enlight" power supplies with MB's using the VIA chipsets... But the jury is still out whether it is the chipset or the PowerSup. Check out Real World Technologies home page for an interesting article.
    http://www.realworldtech.com/index.shtm

    Arcadian

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •