Intel 740 AGP possible with Pentium motherboard?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 6 of 6

Thread: Intel 740 AGP possible with Pentium motherboard?

  1. #1
    Join Date
    Oct 1998
    Posts
    34

    Intel 740 AGP possible with Pentium motherboard?

    I can't get my i740 chipset vidoe card to work with my pentium SiS TX AGPro chipset motherboard with an AMD 300..i heard ther is a patch for the chipset on the motherboard..is this true..is there another solution? Help please

  2. #2
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Kanab, Ut, US
    Posts
    10
    Umm i think i'm having the same problem... do u have the M570 board from PCCHIPS/PCWAVE?
    Is your i740 card generic? (mine is
    btw if yours really is the Real3D StarFighter3D then they have drivers that let u use the card on a pentium mother board with sis chipset... gluck

  3. #3
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Kanab, Ut, US
    Posts
    10
    Umm i think i'm having the same problem... do u have the M570 board from PCCHIPS/PCWAVE?
    Is your i740 card generic? (mine is
    btw if yours really is the Real3D StarFighter3D then they have drivers that let u use the card on a pentium mother board with sis chipset... gluck

  4. #4
    Join Date
    Oct 1998
    Location
    Kanab, Ut, US
    Posts
    10
    Umm i think i'm having the same problem... do u have the M570 board from PCCHIPS/PCWAVE?
    Is your i740 card generic? (mine is
    btw if yours really is the Real3D StarFighter3D then they have drivers that let u use the card on a pentium mother board with sis chipset... gluck

  5. #5
    Join Date
    Oct 1998
    Posts
    34
    i do have an m570 motherboard. and my i740 card is generic. driver loads on fine but stuck to 16 colors. do i have to load anything in win98 to allow use of an AGP slot or is this just incompatibility between chips? did you get your's to work?

  6. #6
    Join Date
    Oct 1998
    Posts
    34
    i do have an m570 motherboard. and my i740 card is generic. driver loads on fine but stuck to 16 colors. do i have to load anything in win98 to allow use of an AGP slot or is this just incompatibility between chips? did you get your's to work?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •