Problems with PCMCI Cardbus
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Problems with PCMCI Cardbus

  1. #1
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Northern Ireland
    Posts
    1

    Problems with PCMCI Cardbus

    Just new to this. need some Tech advice. I recently bought a
    COMBO FIREWIRE/USB 2.0 Card for my laptop.

    It came with a power connector and I thought it wasnt needed juts plugged it in and thwe computer recognised it but nothing works with it. I then uninstalled the drivers and reloaded the card with power on still no action yet the computer knows its there. It says in one of the instruction lines something about a dangling install. If you would kindly go to this link you can see the Card

    www.driver-support.info Its the Combo card. Any ideas Please!!

  2. #2
    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    10
    Looks like uninstalling the driver alone isn't enough. Go into your device manager (control panel -> system -> hardware -> device manager), and check see what it has listed under USB controllers. It may be listed there, and removing it might allow you to re-install it correctly.

    Otherwise, (assuming you're using xp), see if you have a recent restore point... you may just want to go back to it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •