Using both inputs on a LCD monitor
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: Using both inputs on a LCD monitor

  1. #1
    Join Date
    Jun 2002
    Location
    Buffalo NY
    Posts
    527

    Using both inputs on a LCD monitor

    I want to have both analog and digital cables connected to my LCD display. I have the Sapphire/ATI 9100 card (former 8500LE).
    If I connect both only the analog works. The digital doesn't show. If I disconect the anaglog and connect the digital it's fine. Then when I re-connect the anaglog I can switch back and forth between the 2 inputs (anf yes there is a difgference).
    If I do a restart all is ok, BUT, if I shutdown and power back up I' back to square one, only the anaglog.

    Any ideas? I can't find anything in ATI's control panel.
    BTW, the driver is 7.9 (the latest I believe anyways, it's hard to keep ATI's numbers straight).

    I'm running 2k
    Last edited by videobruce; January 14th, 2004 at 01:09 PM.

  2. #2
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    Plymouth, England
    Posts
    1,399
    It is unlikely that ATi designed for this unforeseen use of hardware! Why do you want both anyway? Just to do an AB comparison to show that digital is better? I'm baffled.

    Bennyboy.
    If you've got your money for nothing, who cares if the chicks are free!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    East Texas
    Posts
    2,951
    The only reason I could see is for multiple desktops, and they make software for that already.
    Opteron 148@2805(255x11-1.4v)
    Stock cooling(until I get a water block)
    Asrock 939Dual-SATAII
    1GB PC3200 OCZ Gold EL(2-2-2-8-2 1T 5:6 Divider)
    Sapphire X800GTO2(520/580 - Unlocked 16 Pipes)
    Antec TruePower 550 vmodded
    2x Western Digital WD-1200JS(RAID0)
    Lite-ON 1633S DVDRW
    Gentoo 2.6.14-nitro2

  4. #4
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    Grand Haven, Michigan, USA
    Posts
    11,332
    The latest is 7.10. I'd say just get a second monitor.
    AMD Phenom II x4 945 3Ghz | ASUS M4A77TD | 2X WD 1TB SATA 2 hard drive | 2x2GB Corsair XMS3 | nVidia GeForce 8800 GTS | ATI TV Wonder Theater Pro 550 | Antec P-160 case | Antec 650w Earth Watts | LG Blu-ray Super Drive | LG DVD RW | Windows 7 Pro

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •