will my ti 4600 run doom3?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 8 of 8

Thread: will my ti 4600 run doom3?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    671

    will my ti 4600 run doom3?

    question as state.
    I have the ti4600 128mb ddr video card
    Would this run doom 3 and half life 2 well?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2000
    Location
    NB Canada
    Posts
    2,643
    Will it run doom 3? Yes it will.
    Will it run doom 3 well? not with all the eye candy, but probably will run it alright at lower settings.. but we will really just have to wait and see.

    As for HL2, pretty much the same story as doom3 ide say, you wont get any of the DX9 features in hl2.

  3. #3
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    California S.F.
    Posts
    66
    --------------------------------------------------------------------------
    question as state.
    I have the ti4600 128mb ddr video card
    Would this run doom 3 and half life 2 well?
    --------------------------------------------------------------------------

    In my opinion yes, but maybe @ low res.
    Also it may be pending how fast your CPU and how much Ram
    you have.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    671
    would the 5600lx run doom3 well?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    California S.F.
    Posts
    66
    Since the game still under production is hard to say.
    The 5600FX would probly run DOOM3 but NOT on the
    highest settings. Why not go for ATI 9xxx?
    I use to have the FX-series and it sucks.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    671
    no not the fx series the xt series
    its made by radeon
    it is in the same series as the 9800xt

  7. #7
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    California S.F.
    Posts
    66
    Let me get this right are you talking about the Radeon9600XT?
    If the 9600XT,yes it will run DOOM3 however we will not know
    how well it will perform until the game is out.
    I have the radeon 9800pro and still theres questions if it will run
    on highest settings.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2002
    Posts
    6,334
    yeah, my card is already outdated... need to buy a faster one.... need to buy a fster one.... need to ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •