Help! OpenGL issue
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Help! OpenGL issue

  1. #1
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Auckland, New Zealand
    Posts
    2,331

    Help! OpenGL issue

    My mates ASUS V7700 Pure (Geforce2 Pro) using the latest Nvidia reference drivers will not run MOHAA. It comes up with 'cannot load OpenGL subsystem...'

    There is no OpenGL or D3D tab under the advanced video options (I believe there should be).

    What do I do!

    BTW We are talking WinXP Pro & nVidia 30.82 drivers
    AMD Mobile 2500+
    A7N8X Deluxe rev2.0
    1GB Corsair XMS PC2700
    GeCube Radeon 9800 Pro
    Seagate SATA 80GB
    2xSegate 160GB in RAID0

  2. #2
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    Grand Haven, Michigan, USA
    Posts
    11,332
    I would completely un-install the card (set the display addaptor in the device manager to standard AGP). Reboot and install the latest drivers.
    AMD Phenom II x4 945 3Ghz | ASUS M4A77TD | 2X WD 1TB SATA 2 hard drive | 2x2GB Corsair XMS3 | nVidia GeForce 8800 GTS | ATI TV Wonder Theater Pro 550 | Antec P-160 case | Antec 650w Earth Watts | LG Blu-ray Super Drive | LG DVD RW | Windows 7 Pro

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •