Pavilion is on the blink.
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: Pavilion is on the blink.

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Big Bear Lake, California
    Posts
    1,558

    Pavilion is on the blink.

    This machine will stay on the internet or other programs for hours. It restarts fine. At times it when I shut it down, I start it and the screen is dead, the CD-rom won't eject, the orange and green light will stay on without flickering and will only shut off if I hold in the button for four seconds. Whe I turn it on again, the same thing happens. I have had it apart three times and checked all the connections. They are all snug. So what can this be. I restarted into DOS so I can do a scandisk/surface/all/autofix and I got a message saying something about EMM not loaded and to "hit enter to continue and go to the Dos program", something to that effect. When it did go into the C: prompt, it hung at C:\windows and I couldn't type anything because it wasn't taking any typing from the keyboard.
    Is this a RAM problem?


    __________________
    Thanks
    JB

  2. #2
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Olathe, KS
    Posts
    379
    Could you specify a bit more about your Pavillion?? (Year, RAM, processor, etc). Could be something with BIOS, I've had similar problems with mine.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Big Bear Lake, California
    Posts
    1,558
    I pulled the cmos battery for a half hour and replace it and started it up and all seems well now. So what do ya think was the matter. It is a 4535 and I think it a Celeron. I have 96 of ram in it right now.
    Thanks
    JB

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •