MoH:AA goodness, and first post :-)
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Thread: MoH:AA goodness, and first post :-)

  1. #1
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    The Construct
    Posts
    72

    MoH:AA goodness, and first post :-)

    I just finished Omaha Beach. What insanity!

    But, I was really worried before getting the game as to how well it would perform on my lowly PC. I am pleased to report that it runs just great @ 1024 32bits, every option on high (no, not MAX..., HIGH). You folk with your o/c'ed tbirds really had me worried. Heh!

    And don't make fun of the tiny o/c I'm running.. Tt SupaOrbs aren't the best.

    Anyways, greetings all from a six-month lurker.

    ------------------
    Duron 800@840 1.6V
    Abit KT7A-Raid
    Tt SupaOrb
    256MB Hyundai ram @140
    2x 30GB 75GXP's - RAID 0
    MSI GF2 Pro @ 220/440
    SBLive! Value
    2 NICs
    Fong-Kai FK320 case
    Enlight 300W psu
    Win98SE
    Antec SLK3700AMB /w Antec True330 PSU
    Athlon XP 2000+ (no OC (yet)) + Tt Volcano 10+ (34C idle 45C full load)
    Shuttle AN35N Ultra (Beautifully stable!)
    256MB OCZ Premier PC3200
    40GB WD400BB
    ATI Radeon 9600SE
    ASUS 50x CDrom
    Onboard sound + NIC
    CNet NIC

    Win98SE (XP soon!)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    TorontoPenis Size: Large
    Posts
    891
    It is a great game, but it runs pretty choppy with my P3 550/geforce256 so i've decided to put it on hold for now and play again when I get my new computer.

    ------------------
    DrunkenForums

  3. #3
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Whitehall, Pa (United States)
    Posts
    804
    Well I agree it is a great game...that is If I can ever beat the beach...lol. I have 10 health when I have to run for the trench...and I can't make it. Anyway It was running pretty bad (I could only run 800 w/ med detail and no weather) on my GeForce2 GTS/Pro w/ 32mb. But I just bought a new Radeon 8500...hehe...so that's not a problem anymore!

    ------------------
    AXIA T-Bird 1ghz @ 1425mhz w/ Taisol 760CGK
    Iwill KK266-R
    Crucial Cas2 384mb @ 150mhz
    Leadtek GF2 Pro @ 215/415
    2x 20gig 60GXP Raid0
    KDS Avitron 17in
    2500+ Barton @ 2.2ghz (200x11)
    Abit NF7-S rev2.0
    Alpha 8045
    Radeon 9800 Pro
    2x 512mb Corsair XMS pc3200
    2x 120gb WD-SE HDDs
    Enermax 431w Whipser
    Lian Li pc61-usb

  4. #4
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    San Diego, CA, USA
    Posts
    879
    In MoH: AA, the Omaha Beach Assault is the most intense game sequence I've ever experienced. And, surprisingly, it ran seamlessly on my rig. I mean, I can barely run Deus Ex without massive chops, and it doesn't even look all that impressive. But MoH is beautiful, and so full of movement!

    Can't wait to see the reviews on this game. Total A+ material.

    ------------------
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    T-Bird @1200mhz
    512mb Mushkin pc133
    Asus V7700 Pure
    Funny looking mouse with a worn off Microsoft Logo (Thanks Diablo 2)
    Are you suggesting that coconuts migrate?

    EpoX 8RDA+
    AMD Barton 2500+ @ 3200+ (2.2ghz)
    1gb Corsair XMS pc3200
    Visontek GeForce 4 Ti4200
    WD LE 80gb 7200rpm HDD
    Sony 48x24x48x IDE CDRW
    Soundblaster Live! Audigy
    Logitech Cordless MX Duo

  5. #5
    Join Date
    Aug 1999
    Posts
    3,425
    Sh!t, you think the Omaha Beach landing was tough? Just wait 'til you get to the sniper town.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2001
    Location
    CA,USA
    Posts
    768
    Sounds like a good game. What is is and where do i get me it

    ------------------
    Email chess? click the link,then click play,then tell a friend,them enter my email:Yellowtale@hotmail.com Chess Link
    imac intel cor 2 duo
    Nw8000
    Winxp
    Ebay seller Buy-2-Sell
    Heatware $ponge

  7. #7
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Toronto
    Posts
    1,165
    Welcome to Hardware Central Glok. I'm not suprised the game is running nicely for you -- you have a good videocard. That 440mhz of memory bandwidth should be plenty (until Unreal 2 comes out).

    $ponge, the game is Medal of Honour: Allied Assault. I believe that it comes from Steven Spielbergs game development team. It's kind of like Saving Private Ryan built on the Quake 3 engine. I haven't played it yet but it's supposed to be a good action game with some military sim elements -- as opposed to a game like Operation Flashpoint which is a military sim game with some fps/action elements.

    You can get it an any game store.

    Here's the game's site:
    http://mohaa.ea.com/

    ------------------
    Men -- Gold
    Women -- Gold
    Canadian Hockey 2002
    now that my specs are respectable, I might as well list them again:

    2500+ Barton @ 2346mhz, Swiftech MC462a/80mm Sanyo Denki fan
    Abit NF7-S v 2.0
    2x256 Ocz PC3500 DDR
    128 mb ATI Radeon 9800 Pro
    Lian-Li PC-68 case
    Enermax 431 watt PS
    blah blah blah
    blah blah blah

  8. #8
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    329
    It's been alot of fun playing this game, and finishing it on easy level, i feel this game, has the most realistic fighting action, and sound effects to date, looks very good at 1600x1200x32 maxed.

    ------------------
    Athlon 1.2ghz
    Asus A7V 133
    512mgs 133
    40g IBM GXP
    Leadtek 64mg GF2Pro
    50x AOpen cdrom



    -------------------------
    Just because you can't see it, that dosn't mean that, it dosn't exist.
    Athlon 1.2ghz
    Asus A7V 133
    512mgs 133
    40g IBM GXP
    Leadtek 64mg GF2Pro
    50x AOpen cdrom



    -------------------------
    Just because you can't see it, that dosn't mean that, it dosn't exist.

  9. #9
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Sarawak, Malaysia
    Posts
    4,807
    The sniper town was real hard but the hardest part for me was the part where I have to escape from the german's base after I've stolen the info on the Tiger tanks.
    Enemies comes from the back and the front and I've got limited ammo to shoot.
    If I was going in to a suicide mission againt 123 germans that I've killed, I've better brought a machinegun with me.

  10. #10
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Austin, TX USA (currently in Bosnia)
    Posts
    4,647
    welcome to HWC, Glok.

    Laoche-- AAaaaaghhh!!! Say not 'sniper town'!!

    (that level almost made me throw my computer off the balcony)



    ------------------
    what?

  11. #11
    Join Date
    Aug 1999
    Posts
    3,425
    Laoche-- AAaaaaghhh!!! Say not 'sniper town'!!

    (that level almost made me throw my computer off the balcony)
    Holy sh!t man, you're not kidding! I swear to God I almost put my mouse through my monitor. If I had a cheap monitor I would have! This one f%%king sniper b!tch was behind a FREAKIN' TREE and he was waxing me like he had a gun to my head! I had him kill me several times just to see where the shot came from. Low and behold I NEVER saw the mussel flash because he was on the roof and behind a tree, waaaay in the distance! I finally found him and it brought GREAT joy to my heart when I took his head off and he fell off the roof to his death. Oh yes, it was great!

    I thought escaping from the German base was pretty easy though. I think if you found all the weapons you'd be good to go. Man, when I was coming out, I was like the freakin' Terminator loaded down with what I felt was infinite ammo.

  12. #12
    Join Date
    Jul 2001
    Location
    The Dry Side of Australia(WA)
    Posts
    135
    LaoChe,If it makes you feel better,i did a keyboard on that level ,yep,chucked the Sh!ts and punched the living crap out of it(wouldn't recommend it,it hurts your hand and pocket)

  13. #13
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Whitehall, Pa (United States)
    Posts
    804
    Man...but how am i suppose to get to sniper town if I can't beat the dam beach. I have 10 health...I think I'm gonna have to play the landing again and end with more health than 10...

    ------------------
    AXIA T-Bird 1ghz @ 1425mhz w/ Taisol 760CGK
    Iwill KK266-R
    Crucial Cas2 384mb @ 150mhz
    Leadtek GF2 Pro @ 215/415
    2x 20gig 60GXP Raid0
    KDS Avitron 17in
    2500+ Barton @ 2.2ghz (200x11)
    Abit NF7-S rev2.0
    Alpha 8045
    Radeon 9800 Pro
    2x 512mb Corsair XMS pc3200
    2x 120gb WD-SE HDDs
    Enermax 431w Whipser
    Lian Li pc61-usb

  14. #14
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Melbourne Australia
    Posts
    329
    Been there, done that Wuzup, don't forget to pull your hair out trying, lots of fun

    ------------------
    Athlon 1.2ghz
    Asus A7V 133
    512mgs 133
    40g IBM GXP
    Leadtek 64mg GF2Pro
    50x AOpen cdrom



    -------------------------
    Just because you can't see it, that dosn't mean that, it dosn't exist.
    Athlon 1.2ghz
    Asus A7V 133
    512mgs 133
    40g IBM GXP
    Leadtek 64mg GF2Pro
    50x AOpen cdrom



    -------------------------
    Just because you can't see it, that dosn't mean that, it dosn't exist.

  15. #15
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    The Construct
    Posts
    72
    Wuzup101:

    You can do the fortress with 10 health. As soon as you get inside, there are medkits waiting for you. Snipe the Nazi operating the MG42.

    ------------------
    Duron 800@840 1.6V
    Abit KT7A-Raid
    Tt SupaOrb
    256MB Hyundai ram @140 cas2
    2x30GB 75GXP's - RAID 0
    MSI GF2 Pro @ 220/440
    SBLive!
    2 NICs
    Fong-Kai FK320 case
    Enlight 300W psu
    Win98SE
    Antec SLK3700AMB /w Antec True330 PSU
    Athlon XP 2000+ (no OC (yet)) + Tt Volcano 10+ (34C idle 45C full load)
    Shuttle AN35N Ultra (Beautifully stable!)
    256MB OCZ Premier PC3200
    40GB WD400BB
    ATI Radeon 9600SE
    ASUS 50x CDrom
    Onboard sound + NIC
    CNet NIC

    Win98SE (XP soon!)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •