Digital sound with soundblaster audigy??
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: Digital sound with soundblaster audigy??

  1. #1
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Denmark
    Posts
    109

    Digital sound with soundblaster audigy??

    i have bought a soundblaster audigy player and installed it with a optical cable from the card,(analog sub output) to the reciever but it doesn't recieve any sound. anyone got an idea.

    specs
    dual athlon 1400
    512 mb ram
    tyan tiger mp motherbaord
    3com networkcard
    geforce2 mx

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    New Zealand
    Posts
    648
    Have you enabled digital output in the Multimedia properties. Or double click the speaker icon (in systray), then click on the Options menu, click on Advanced Controls. Then click on the Volume Control (master volume, may be called something different) Advanced button. In there should be a Digital Output tick box. I think its around there somewhere.
    I know its a stupid question, but it has to be asked.

  3. #3
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Denmark
    Posts
    109
    yes I have tried that, but when I put digital sound on there simply isn't any change. My reciever doesn't recieve any digital sound.

    thanks for the idea anyway

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •