problem w/ counter-strike
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: problem w/ counter-strike

  1. #1
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    23

    problem w/ counter-strike

    When i try to connect to a server in cs, the game stalls for a while, like a min in the connect to server part, where it's like Build 1600 (CRC) Server #whatever, then drops me back into the connect menu. it says could not connect to server. however, when i connect the second time, it connects without a problem. This has been happening for a week now, with no apparant reason. i thought i might have timed out, since i have 56k, so i changed my timeout from a default of 35 to 750... still doesn't work. btw, all other HL mods work fine and connect on the first try. i also defragged my hd, but it still doesn't work. Any suggestions?

    My comp specs:
    I have a old Gateway
    PII 450
    no clue what mobo
    128 edo ram, i think
    creative labs voodoo 2
    onboard sound
    14 quatuam hd

  2. #2
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    whitby/ cobourg, ont, canada
    Posts
    1,263
    try deleting and reinstalling cs, that used to always speed up the game's connecting time and helped raise pings and framerate
    duron 800@900 - asus a7v - 640mb pc133 - radeon 8500le 128mb - sb live - 16x dvd-rom - 48x24x48 burner

  3. #3
    Join Date
    Jul 2001
    Posts
    23
    i reinstalled cs and it didn't fix the problem =/, any other suggestions?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •