Superbike 2001 problems.....
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 5 of 5

Thread: Superbike 2001 problems.....

  1. #1
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    1,978

    Superbike 2001 problems.....

    I just bought Superbike 2001 and am trying to run it on Windows ME with a Asus V7700 GeForce 2GTS. Here's the deal, when i try to start a game it loads up then boots me back to Windows. I never had this problem with any game before and it's annoying because it looks like a really good game. Anybody have any ideas? I'm using the latest Asus drivers for the V7700 and there are no patches available for this game. Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    1,978
    By the way, i'm using DX 8. Thanks.

  3. #3
    Join Date
    Jan 1999
    Posts
    525
    Hi. I also have this game in my system for about 4 months now...I noticed that the game is more sensitive to ocing compared to other games. If your system is oced, I suggest you lower your speed a bit on either your cpu or vidcard oc and maybe even both...

    It's a very good game...Great graphics, a lot of passing and good sense of speed...Very good music, sounds and commentary during the race too...

    ------------------
    "Why can't we all just get along??"

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    1,978
    I'm not overclocked at all. Thanks.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Posts
    1,978
    I figured it out, the Direct Sound had to be turned on with my MX400 for the game to run. Weird but it worked. How do i center my steering on this game, my bike keeps pulling to the right.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •