Command and Conquer: Red Alert 2 problem
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: Command and Conquer: Red Alert 2 problem

  1. #1
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Wales, UK
    Posts
    365

    Command and Conquer: Red Alert 2 problem

    I get this wehn I try to run Red Alert 2 settings editor from the game directory
    I'm using the first edition of RA2 so it's unpatched. Please help, thanks!

    ------------------
    Don't look at me with that tone of voice, I've seen your type on the radio

    Ultrabyte Computing Forum
    I only support two teams. Wales and everyone else England plays
    ICQ# 91149414
    AIM: AdrenelinY2K1

  2. #2
    Join Date
    Sep 1999
    Posts
    207
    LOL?!?

    What the hell is that suppose to be???

  3. #3
    Join Date
    Mar 1999
    Location
    Austin, TX USA (currently in Bosnia)
    Posts
    4,647
    Put down the pipe... and step away from the computer...

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Wales, UK
    Posts
    365
    I took a screenshot of the error and it was called image1.jpg, that thing was a power thing that my socket 7 fan went into. I used that as an example to show some guys in chat of what I was stuck with, do I just rip the fan wire off? No, you just remove that peice of cable. That thing was also called image1.jpg, btw!

    ------------------
    Don't look at me with that tone of voice, I've seen your type on the radio

    Ultrabyte Computing Forum
    I only support two teams. Wales and everyone else England plays
    ICQ# 91149414
    AIM: AdrenelinY2K1

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •