My antithesis is missing his user/pass
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 12 of 12

Thread: My antithesis is missing his user/pass

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    May 2000
    Posts
    63

    My antithesis is missing his user/pass

    Here's my password retrieval email:
    Here is the registration information you requested for HardwareCentral - Discussion.

    Your UserName is:
    Your Password is:

    This bulletin board is located at http://discussions.hardwarecentral.c...n/Ultimate.cgi

    Thank you!
    Any help is appreciate
    warhorse's temporary account

  2. #2
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Chicago, IL, USA
    Posts
    1,751
    Here is when the "new" Administrator comes to rescue...

    be patient...he will get to ya soon...

    happened to me TWICE!!

    salt

    ------------------
    Sign up for PayPal-Easiest way to trade/sell/pay online

  3. #3
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    internet.com
    Posts
    132
    Username please?

    ------------------
    Michael Jarmark
    http://www.internet.com

  4. #4
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    warhorse

  5. #5
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    And please try to do something about the "posts not appearing"-problem.

    I had to post a reply in order to see my previous post.

  6. #6
    Join Date
    May 2000
    Posts
    63
    yep.

    warhorse (lowercase w)

    thanks
    warhorse's temporary account

  7. #7
    Join Date
    May 2000
    Posts
    63
    Still no go
    warhorse's temporary account

  8. #8
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Vancouver Canada
    Posts
    105
    Originally posted by 1:
    And please try to do something about the "posts not appearing"-problem.

    I had to post a reply in order to see my previous post.
    Have you tried using a different (not-IE) browser? The suggestion is that this is a bug in IE, as no-one with NS has complained.
    Life isn't THAT serious...or is it?

  9. #9
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    ASKOV MN USA
    Posts
    401
    No clue...........

    ------------------
    "DIE RAMBUS DIE"
    "DIE RAMBUS DIE"

  10. #10
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    BrianH,

    I know that Netscape doesn't appear to have this problem. But it also seems to be related to the site traffic, because this only happens on certain days, and then it affects everyone with IE ?

    I haven't experienced this problem once since the last time people complained about it, and back then there were a couple of days when it happened almost every time someone posted a reply.

    Anyway, I guess I'll still use IE except for the times when this problem is especially noticeable (I visit some sites that won't work properly with Netscape), and just switch to Netscape when necessary.

  11. #11
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    BTW, I don't think warhorse's problem is fixed yet.

    His profile

    His e-mail: warhorse@crosswinds.net

  12. #12
    Join Date
    May 2000
    Posts
    63
    This is your HOME! Are you too good for your HOME??
    warhorse's temporary account

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •