Site slowing down?
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 7 of 7

Thread: Site slowing down?

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Coquille, Oregon USA
    Posts
    169

    Site slowing down?

    Is it just me or is HardwareCentral really slow lately. I'm going other places just fine, but everything I try to do at HardwareCentral seems to be really slow.

  2. #2
    Join Date
    May 1999
    Location
    Toronto,Ontario,Canada
    Posts
    311
    seems fine to me

    ------------------
    join the HWC ICQ active list
    57497564
    {HWC}UT Clan Active List 71587594
    {HWC} Quake3 Active List 70498309

  3. #3
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Belgium
    Posts
    447
    No problems here either, and on a crappy 56k...
    We came from the stars so they say, now it's time to go back. If I was conceived today, I would not get beyond eight cells, and yet here I am. In a way they were right, I don't have the heart for this world.

    The question is, why am I having so much trouble dying?

  4. #4
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Sacramento, CA
    Posts
    20
    Fine to me.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    TorontoPenis Size: Large
    Posts
    891
    it's a little slow today...

    was gonna mention it myself but a couple other members already pointed it out..

    probably a server glitch today.

  6. #6
    Join Date
    Nov 1999
    Posts
    1,101
    I was thinking slow myself. I generally have good luck with vdr but not today.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2000
    Posts
    32
    Seems fine on my end.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •