server seems quite slow since changes....
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: server seems quite slow since changes....

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Staten Is.,NY
    Posts
    12,153

    server seems quite slow since changes....

    Last week hwc forum was moving fast since changes over weekend now it seems to be crawling with a standard modem day or night, other sites are loading fast for me.

    Does anybody else notice this difference?

    need some input here, posting this took forever.

    [This message has been edited by rangeral (edited 04-17-2000).]

  2. #2
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    You're not the only one.

    I also had to chase a reply with another reply before the first one would register.

    Anyone know where we can find some computer geeks to fix the server for us?


  3. #3
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    deathlands
    Posts
    60
    I heard someone has a problem?

  4. #4
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Staten Is.,NY
    Posts
    12,153
    good then i'm not the only one, wait something fast happened here i think lets see how long this takes.

    i think its pickin up now.

    well geek in training i think your presence has sped things along or its all kickin in, thank you.

    [This message has been edited by rangeral (edited 04-17-2000).]

    [This message has been edited by rangeral (edited 04-17-2000).]

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •