Fix mobile computing link...
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24

Thread: Fix mobile computing link...

  1. #1
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426

    Fix mobile computing link...

    The mobile computing link at the top of every page doesn't work. It says something like please choose a forum when I click on it. Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    I just tried it from several locations and it work every time for me.


  3. #3
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426
    Why doesn't it work for me? Whenever I click on it it says you did not select a specific forum and it shows a drop down menu to select.

  4. #4
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    Did it ever work for you??
    It may have something to do with your internet history files but I'm only guessing here...you might try clearing your history files and trying again.

    Maybe someone else knows and can tell us?

    Good Luck.

  5. #5
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426
    It never worked for me, but I'll try clearing out my history.

    Tried... still no work...

    [This message has been edited by cbrsurfr (edited 04-02-2000).]

  6. #6
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426
    It does the same thing at work on a totally different pc. What gives?

  7. #7
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    Don't know...

    Have you tried the Seti link yet?
    Those are both new links so maybe we can narrow down our options.

    Do any of the links work?

    Good Luck

  8. #8
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426
    The seti link works. The only one that doesn't work is the mobile computing, and it doesn't work on 2 machines I have tried. I don't know what it could be. I have tried under win 98, win nt, win 2000 and still no go.

  9. #9
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Oregon
    Posts
    1,990
    FWIW, it does not work for me either.
    I use NS v4.72 on W2K.

  10. #10
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970

  11. #11
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    o.k.

    I just tried my own link and it came up with your message.

    I copied down the address as listed under properties on a right click and I got that.

    I need to think on this...


  12. #12
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    Joliet,IL
    Posts
    1,426
    I am just glad that you are getting the same thing now. I was beginning to think I got some bad crack or something.

  13. #13
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    Yeah....that's odd.

    When I click the link...it works every time.
    but
    When I typed in what I saw it gets your message.

    I asked Rich to show up here...I think he knows about that stuff.

    Good Luck to all of us.

  14. #14
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Mi. U.S.A.
    Posts
    4,506
    Okay, I normally surf using MSIE 5.01 and the link was working fine.. I brought up Netscape 4.72 and I get the error message.
    What browser are you guys using? Perhaps this is a Netscape only problem.


    Rich

    ------------------
    Done.
    Press any key to continue . . .
    New Hardware Central
    members homepage
    http://www.hwcpics.totalserve.co.uk/
    Formally known as Rich3077


  15. #15
    Join Date
    May 1999
    Posts
    970
    Thanks Rich!

    IE 5.01 for me.




Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •