won't boot
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 3 of 3

Thread: won't boot

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2000
    Posts
    4

    won't boot

    A guy at work brought me in a Gateway 2000 GP5-233 which he said had a virus or trojan. So I took it home tried to boot it up but right after it checks the memoryand says OK! the words wait come up and 3 seconds later the computer screen goes blank but stays powered on. Any one have an ideas? I tried replacing the ram but didn't help.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    Vancouver Canada
    Posts
    105
    Disconnect the HD and boot from a floppy to verify that it will come up and run. Then reconnect the HD and boot again from the floppy, hopefully one with a good AV utility on it. What you do from there depends on whether you want to save the contents of the HD. It must be checked and cleaned first, of course. If the HD boot sector is toast, post again.
    Life isn't THAT serious...or is it?

  3. #3
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Vienna, Austria
    Posts
    944

    Yep.
    And repost in the the support forum too.

    This forum isnt a technical one, but one for suggestions to this site.

    ------------------
    // Black Holes are where God divided by zero //
    // Black Holes are where God divided by zero //

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •