THANK YOU Mjarmark....Search Function is working!!!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 14 of 14

Thread: THANK YOU Mjarmark....Search Function is working!!!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    El Paso, Tx.
    Posts
    942

    THANK YOU Mjarmark....Search Function is working!!!

    I have seen nothing but good stuff going on here lately. You guys are making a big difference in the quality of the forums in general.
    Fine job. You are definately the man.
    Consider yourself promoted....... WITH PAY!!!!

    ------------------
    I Started With Nothing ....And I Still Have Most Of It Left!!!!!!
    My Heatware Evals

    You Can't Scare Me....I HAVE CHILDREN!!!!!!

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Mi. U.S.A.
    Posts
    4,506
    Ditto!
    New Hardware Central
    members homepage
    http://www.hwcpics.totalserve.co.uk/
    Formally known as Rich3077


  3. #3
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    Nope. No good.
    On a pc with a completely new Windows installation, a search on "amd","toolbox" or "creative" gave just as many hits as a search on "potato" ( had to try ), which would be exactly 0.
    This was using both the regular and the power search on HWC. Well, at least AltaVista works, it seems to index all the threads at this site.
    Any suggestions?

  4. #4
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    I think the administrators are doing a much better job now than before though.


    BTW, have you guys done something with the account of the member by the username of "jopey", he has been unable to post here for quite some time?

    [This message has been edited by 1 (edited 02-17-2000).]

  5. #5
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    Mi. U.S.A.
    Posts
    4,506
    1,

    Dude.. everytime I see your username I think about that old Three Dogs Night song!
    New Hardware Central
    members homepage
    http://www.hwcpics.totalserve.co.uk/
    Formally known as Rich3077


  6. #6
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    El Paso, Tx.
    Posts
    942
    1, So what's the difference between "toolbox" and "potato" anyway??

    Just kidding Potato, er, I mean Toolbox.


    ------------------
    I Started With Nothing ....And I Still Have Most Of It Left!!!!!!
    My Heatware Evals

    You Can't Scare Me....I HAVE CHILDREN!!!!!!

  7. #7
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    El Paso, Tx.
    Posts
    942
    1, I just did a search using Toolbox, Amd, Creative, and got all kinds of hits. I even got a hit using potato from last year from a joke someone posted. Are you sure your search options are set up alright?? I don't think that it's HWC's problem.

    ------------------
    I Started With Nothing ....And I Still Have Most Of It Left!!!!!!
    My Heatware Evals

    You Can't Scare Me....I HAVE CHILDREN!!!!!!

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Lillehammer, Norway
    Posts
    685
    Never mind, it seems to be working now. It didn't 4 hours ago though, something strange is going on?



  9. #9
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    internet.com
    Posts
    132


    ------------------
    Michael Jarmark
    http://www.internet.com

  10. #10
    Join Date
    Apr 1999
    Location
    Rochester, NY
    Posts
    1,864
    Great job on the search, guys. You really have put a lot of effort into the site the last couple of weeks and it shows. Thanks!
    "It was a good lay........"

  11. #11
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    California
    Posts
    74
    Thanks, we're glad to hear that you guys are happy

    ------------------
    Jeff Tseng
    jtseng@hardwarecentral.com
    HardwareCentral
    Jeff Tseng
    jtseng@hardwarecentral.com
    HardwareCentral

  12. #12
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Jax, Fl
    Posts
    230
    umm, errr, I just tried the search from 2 different computers and I get no results from anything I search for.

    Payne
    AMD 4400+ X2 @2.4 (240x10) w/stock cooling Abit KN8 SLi 2GBGeil pc 4000 DDR RAM 3-4-4-7 2x200GB raid0 IDE + 250GB IDE + 160 GB Sata 16xToshiba DVD 16xNEC DVD RW+/-R
    PNY GF7800GT 256 Rosewill 500WattPS
    WinXP Pro NZXT Lexa Case

  13. #13
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    internet.com
    Posts
    132
    Make sure you are using the forum search and not the internet.com search...

    Thanks...


    ------------------
    Michael Jarmark
    http://www.internet.com

  14. #14
    Join Date
    Jan 1999
    Location
    Jax, Fl
    Posts
    230
    AHA! so THAT was the problem. Silly me. Thanks mjarmark!

    Payne
    AMD 4400+ X2 @2.4 (240x10) w/stock cooling Abit KN8 SLi 2GBGeil pc 4000 DDR RAM 3-4-4-7 2x200GB raid0 IDE + 250GB IDE + 160 GB Sata 16xToshiba DVD 16xNEC DVD RW+/-R
    PNY GF7800GT 256 Rosewill 500WattPS
    WinXP Pro NZXT Lexa Case

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •