this vcool is not bad...
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 11 of 11

Thread: this vcool is not bad...

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Staten Is.,NY
    Posts
    12,153

    this vcool is not bad...

    My idle was 41c with a 1.33 ay now I'm down to 37c with kt7a-r 3r bios, with my k6 500 I use to use rain which is a couple of years old but since this one was made this year thought it would be more appropriate to use. You can get it here http://www.tweakfiles.com/

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    Australia
    Posts
    361
    I used rain on my PIII but rain doesn't support athlon/durons

    ------------------
    Duron 750@900
    Abit KT7-A
    Leadtek GF2 Pro 233/460
    384 Meg PC-133 Cas 3
    Quantum 6.4g HDD :*(
    16X Pioneer Slot DVD
    8X4 Panasonic CD-R
    Tbird 1400 @ 1518
    Abit KT7-A
    Leadtek GF2 Pro 230/460
    512 Meg PC-133 Cas 3 @137
    Seagate Barratcuda IV ATA 100 40Gb
    16X Pioneer Slot DVD
    8X4 Panasonic CD-R

  3. #3
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    VANCOUVER, WA USA
    Posts
    1,564
    CPUcool does a real nice job on Athlons, plus you can make fsb adjustments with some chipsets.

    Lots of alarm & shut down options as well.

    I've used it for a while (since K6-3) but it didn't support Athlon cooling until a few months ago.

    Idle 25C now using Glaciator all copper cooler. Of course it's 60F here in the NW.

    ------------------
    Scott
    dfilANPARTY ut 250gb a64 3200 @ 2.52 (280 ht x 9) 2 X 512 g.sKILL PC4000 gIGABYTE 6800 gt
    Antec 430 truepower 2 Maxtor ATA133 8 MB cache Acer 52X Lite-On 1633s DVD-RW TB Santa Cruz - FPS surround LS120 O/B NIC Antec 1080 case

  4. #4
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Escanaba, MI.
    Posts
    3,061
    I ws idling my 1.4 Birdie at 47-49 before VCOOL. now I'm at 30-31 dependng on room temp. But the strange thing is how it acts under load. This is supposed to only work during wait states. It shouldnt have any effect on 100% load. Yet when I run the sandra burn in wizard for the CPU about 100 times steady I'm only up to about 47*. I used to max out about 52*-55*. Very very nice proggy, indeed.

    ------------------
    TBirdie 1.4ghz @ 1.533ghz
    AK11 mobo
    384 megs crucial
    All-in-wonder 32 meg
    72X TrueX
    Plextor 16/10/40

    [This message has been edited by The*Q* (edited 09-06-2001).]
    *This space for rent*

  5. #5
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Staten Is.,NY
    Posts
    12,153
    Glad its working for you Q damn thats a good temp now I'm jealous, temps are coinciding with my hardware monitor so that helps believability plus its free so it seems to be adding up like rain use to.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2000
    Location
    Escanaba, MI.
    Posts
    3,061
    Yes, I've also cross checked the temps with my bios and founf them dead on. Great program. And free!!!!!!

    ------------------
    TBirdie 1.4ghz @ 1.533ghz
    AK11 mobo
    384 megs crucial
    All-in-wonder 32 meg
    72X TrueX
    Plextor 16/10/40
    *This space for rent*

  7. #7
    MitchSchaft Guest
    If you're running Win2k you don't need a 3rd party cooling program.

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Staten Is.,NY
    Posts
    12,153
    Mitch don't have 2k but can you manage the one you speak of probably not but curious anyway as to how MS puts this out or in to 2k. I believe win always had a throttling file but never seemed to work as well as 3rd party.

  9. #9
    MitchSchaft Guest
    No, I can't customize at all that I know of. What is there to customize?

  10. #10
    MitchSchaft Guest
    sorry, i meant manage.

  11. #11
    Join Date
    Feb 1999
    Location
    Mesa, AZ 85210
    Posts
    1,268
    Hey guys!! I just red this Post and soon I did i downloaded the program!!! What can I say u bastards THANKS SO MUCH!! LOL temp from 50 idle went down to 39 hahahahahahahhahahahhahaha! I cant be happier man than now! Anyways the system is 1ghz ATHY runing on MSI Limited Board and raid and lots of stuff in there! I got one question though, can u like tell me the best thing i should check under the OPTIONS for my system??
    Thanks
    SeRb

    ------------------
    The Real Power IS UNDER THE TOWER OF POWER
    check it out! http://www.fortunecity.com/skyscraper/save/23/index.htm
    The Real Power IS UNDER THE TOWER OF POWER
    check it out! http://www.fortunecity.com/skyscraper/save/23/index.htm

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •