Asus Probe indicates cpu fan is not turning
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 2 of 2

Thread: Asus Probe indicates cpu fan is not turning

  1. #1
    Join Date
    Mar 2001
    Location
    Verdun, Quebec, Canada
    Posts
    3

    Asus Probe indicates cpu fan is not turning

    Asus A7V133, asus probe is indicating that my cpu fan is not spinning at all (0 rpm), but it is indeed working ... any ideas why ?

    Sorry for resubmitting, I wanted to enable email notification if you guys reply to me...By the way my Bios Version is 1005

    ------------------
    When you're down and out and you think life sucks... just stick your d#ck in it !
    When you're down and out and you think life sucks... just stick your d#ck in it !

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    hills of East Tennessee, USA
    Posts
    262
    Mabye a stupid question but, do you have the fan plugged in the CPU fan header on the motherboard or directly into the power supply?

    ------------------
    T-Bird 800@1071 1.85V
    Asus A7V-ThermoEngine w/38CFM
    512M Kingmax PC150
    19" Sony Trinitron G400
    17" Gateway Monitor
    2 Vid Cards
    SBL! Platinum
    Desktop Theater 2500 5.1 Digital
    T-Bird 800@1071 1.85V
    Asus A7V-ThermoEngine w/38CFM
    512M Kingmax PC150
    19" Sony Trinitron G400
    17" Gateway Monitor
    2 Vid Cards
    SBL! Platinum
    Desktop Theater 2500 5.1 Digital

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •