It's just one thing after another...
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: It's just one thing after another...

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Paris
    Posts
    1,776

    It's just one thing after another...

    Got the power thing sorted, sweet.

    Now though it doesn't find any IDE channels whatsoever. Nothing. I remember having the same problem with the 133A but for the life of me I can't remember how I solved it..

    ------------------
    The Darkside: OCN Hellspawn - having our way with your daughter's genes
    .

  2. #2
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Paris
    Posts
    1,776

  3. #3
    Join Date
    Oct 1999
    Location
    Hamar, Norway
    Posts
    1,187
    Doesn't find any IDE channels ? Hmm...you probably tried both sets of IDE connectors (if your board has a RAID controller), sure there isn't an option in the BIOS to enable/disable the IDE controllers ?

    ------------------
    Carpe noctem!
    Carpe noctem!

  4. #4
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    4,325
    yeah, fiddle around with the BIOS, the KT7a RAID has quite a few IDE setting what with the RAID controller.

    ------------------
    Real experts use keyboards for windows and mice for quake.
    Main PC: A64 3200+ | 1024MB Kingston RAM (Dual Channel) | WD 160GB | Seagate SATA 160GB w/NCQ | Asus A8N-SLi Deluxe | Connect3D ATi X800XL Pci-E | Coolermaster ATC-710 case | Antec NeoPower 480w PSU | Toshiba 27wl46 27" TFT

    HwC member's gallery - Upload your picture here

    Team HwC Folding@Home results - Find out how to sign up here!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •