need serius help!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 7 of 7

Thread: need serius help!

  1. #1
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Zoetermeer, The Netherlands
    Posts
    18

    need serius help!

    Just tryed to change some L2 latency settings. tryed 15, my system locks up. tryed 14, my system restarts over and over again.

    Now I can restart, but the voltage went from 2 volt to 1.75 volt. Why?

    Thanks in advance!

    ------------------
    P3 450@600 2v@2.2v
    P3 450@600 2v@2.2v

  2. #2
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Oakville Ontario Canada
    Posts
    200
    hmmm.... mabye the bios defualts were set?
    what happens if you put it back to 2v?

    ------------------
    My Stuff
    Celeron 2 667 o/c @ 850
    ASUS CUV-4X VIA
    Golden ORB + 80w Peltier
    320MB Ram
    30g Quantuin 7200
    ASUS v3800 Nvidia TnT2 32mb
    Creative 4x2x24
    19" KDS VS-190

    I Am Da Great One
    My ****e
    Pentuim 4B 2.53 Ghz @ 2.8
    ASUS P4B533 I845E
    512MB DDR 333Mhz
    180GB WD 8MB 7200 Special Edition
    Geforce 4 Ti 4200
    Aopen 48x24x48
    Aopen 20x10x40
    16X Pioneer DVD (slot)
    19" KDS VS-190

    - shibby

  3. #3
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Zoetermeer, The Netherlands
    Posts
    18
    The bios defaults where indeed loaded, but I canīt set the voltage in my bios...

    ------------------
    P3 450@600 2v@2.2v

    [This message has been edited by cheshire87 (edited 04-30-2001).]
    P3 450@600 2v@2.2v

  4. #4
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Oakville Ontario Canada
    Posts
    200
    you say you can't change in bios, but it changed automaticly?
    mabye it thinks it is a differetn cpu and addjusts the voltage as neccasary

    ------------------
    My Stuff
    Celeron 2 667 o/c @ 850
    ASUS CUV-4X VIA
    Golden ORB + 80w Peltier
    320MB Ram
    30g Quantuin 7200
    ASUS v3800 Nvidia TnT2 32mb
    Creative 4x2x24
    19" KDS VS-190

    I Am Da Great One
    My ****e
    Pentuim 4B 2.53 Ghz @ 2.8
    ASUS P4B533 I845E
    512MB DDR 333Mhz
    180GB WD 8MB 7200 Special Edition
    Geforce 4 Ti 4200
    Aopen 48x24x48
    Aopen 20x10x40
    16X Pioneer DVD (slot)
    19" KDS VS-190

    - shibby

  5. #5
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Zoetermeer, The Netherlands
    Posts
    18
    yeah indeed it changed automaticly.
    it said "cmos error, loading defaults, hit F1 to continue" or something..

    ------------------
    P3 450@600 2v@2.2v
    P3 450@600 2v@2.2v

  6. #6
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Oakville Ontario Canada
    Posts
    200
    well load defualts, save, then stay out of ur bios if you dont know wha ur doing
    lol

    ------------------
    My Stuff
    Celeron 2 667 o/c @ 850
    ASUS CUV-4X VIA
    Golden ORB + 80w Peltier
    320MB Ram
    30g Quantuin 7200
    ASUS v3800 nVidia TnT2 32mb
    Creative 4x2x24
    19" KDS VS-190

    I Am SSJ4 Pete
    My ****e
    Pentuim 4B 2.53 Ghz @ 2.8
    ASUS P4B533 I845E
    512MB DDR 333Mhz
    180GB WD 8MB 7200 Special Edition
    Geforce 4 Ti 4200
    Aopen 48x24x48
    Aopen 20x10x40
    16X Pioneer DVD (slot)
    19" KDS VS-190

    - shibby

  7. #7
    Join Date
    Apr 2001
    Location
    Zoetermeer, The Netherlands
    Posts
    18
    loading the defaults wouldnīt help either, so I did the "cover some pins to up the voltage" trick now 2.2 volts and stable.

    /me HATES 1.75 volts, itīs sooooo slow!

    ------------------
    P3 450@600 2v@2.2v
    P3 450@600 2v@2.2v

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •