Question about the KT7 A
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 4 of 4

Thread: Question about the KT7 A

  1. #1
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Stillwater, MN
    Posts
    42

    Question about the KT7 A

    My friend has a KT7A Raid board that has a 1 ghz t-bird. When he starts it up it beeps for 5 seconds and shuts off. The chip works, we tried it in my system and no problems there. Has anyone had similar experiences?
    T-Bird 800@940
    Epox 8KHA
    512 crucial pc2100
    Geforce 2 Pro
    30 gig Maxtor
    SB Live Value
    win 98
    16x Slot Pioneer DVD
    8x4x32
    19 inch Sony

  2. #2
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    USA
    Posts
    2,635
    Make sure you have a RPM monitoring capable fan on FAN HEADER 1 (near the socket A)

    ------------------
    -=S_Klass=- I tweak... therefore I am.
    -=S_Klass=- I tweak... therefore I am.

    Proud Member of the OCN Hellspawns Genome Fleet
    TeamID: 567443298
    OCN Genome FAQ | OCN Genome Stats

  3. #3
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Stillwater, MN
    Posts
    42
    Dude, you rule, tried that and it works fine. Thank you very much
    T-Bird 800@940
    Epox 8KHA
    512 crucial pc2100
    Geforce 2 Pro
    30 gig Maxtor
    SB Live Value
    win 98
    16x Slot Pioneer DVD
    8x4x32
    19 inch Sony

  4. #4
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    USA
    Posts
    2,635
    Glad I could help

    ------------------
    -=S_Klass=- I tweak... therefore I am.
    -=S_Klass=- I tweak... therefore I am.

    Proud Member of the OCN Hellspawns Genome Fleet
    TeamID: 567443298
    OCN Genome FAQ | OCN Genome Stats

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •