1 GHz at 1.201-Stable Comments? (normal cooling)
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 13 of 13

Thread: 1 GHz at 1.201-Stable Comments? (normal cooling)

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240

    1 GHz at 1.201-Stable Comments? (normal cooling)

    After finally getting my FOP-38 I am running rock-stable at a lovely 1.201... I am kinda new at posting & was wondering how you guys import your scores? has anyone else got a 1 GHz t-bird at 1.2 with normal cooling? I would like to see your scores...here are my sandra scores...I have tried getting it over 1.2, but I get the lovely windows protection error...my voltage stands at 1.800 & I am a little weary of increasing it further...
    I idle at around 28c & come to 39c at full load...any suggestions or comments

    CPU Benchmark-
    ALU-3330
    FPU-1631

    MM Benchmark-
    MMX-6685
    3DNow!-8118


    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  2. #2
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    VANCOUVER, WA USA
    Posts
    1,564
    To post images, set-up an account at something like ukeep - http:\\www.ukeep.com -

    Save your image to the site. Then copy the url of the image, and post "[img]image address[/img]" (no quotes, of course)

    It's cool

    ------------------
    Scott

    ------------------
    Scott
    dfilANPARTY ut 250gb a64 3200 @ 2.52 (280 ht x 9) 2 X 512 g.sKILL PC4000 gIGABYTE 6800 gt
    Antec 430 truepower 2 Maxtor ATA133 8 MB cache Acer 52X Lite-On 1633s DVD-RW TB Santa Cruz - FPS surround LS120 O/B NIC Antec 1080 case

  3. #3
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240
    I keep getting errors when I try to access the images & I am not logged on to the server- lol...well any help would be appreciated
    Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e14'

    [Microsoft][ODBC Microsoft Access 97 Driver] Extra ) in query expression '([UID]=)'.

    /file_list/get_file.asp, line 20

    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...

    [This message has been edited by Soul Apathy (edited 01-23-2001).]

    [This message has been edited by Soul Apathy (edited 01-23-2001).]
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  4. #4
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    Grand Haven, Michigan, USA
    Posts
    11,332
    Man I just went to geocities.com and set up an account there and set up a homepage. I made a screan shot of motherboard monitor and CPUID and converted it to a JPEG image with a drawing program. Then I uploaded the image to geocities server, an option on the their homepage. It let me select a file off my computer and uploads it to their server and asigns it a page address. Then I go into post a message here and type "[img]...[/img]" on a line of its own.

    Pesto. It pulls the image dirrectly from the geocity server. You can also grab images off the web and do the same thing. I right click an image and goto properties. Then I highlight and copy the address for the image and paste it into a message using the "[img]" commands again. This is from my computer (a couple of months ago):




    ------------------
    The COMPUTER is your FRIEND!
    Happiness is manditory.
    AMD Phenom II x4 945 3Ghz | ASUS M4A77TD | 2X WD 1TB SATA 2 hard drive | 2x2GB Corsair XMS3 | nVidia GeForce 8800 GTS | ATI TV Wonder Theater Pro 550 | Antec P-160 case | Antec 650w Earth Watts | LG Blu-ray Super Drive | LG DVD RW | Windows 7 Pro

  5. #5
    Join Date
    Dec 1998
    Location
    Grand Haven, Michigan, USA
    Posts
    11,332
    since then I have replaced my heatsink and fan with a GlobalWin FOP32-1 and the temps are running in the 35-38'C range. befor I was running in the 41-49'C range. Not good.

    ------------------
    The COMPUTER is your FRIEND!
    Happiness is manditory.
    AMD Phenom II x4 945 3Ghz | ASUS M4A77TD | 2X WD 1TB SATA 2 hard drive | 2x2GB Corsair XMS3 | nVidia GeForce 8800 GTS | ATI TV Wonder Theater Pro 550 | Antec P-160 case | Antec 650w Earth Watts | LG Blu-ray Super Drive | LG DVD RW | Windows 7 Pro

  6. #6
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240
    here are my current sandra scores....anyone else with comparable results?



    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  7. #7
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240
    hmmm...well I didn't have the most recent version of Wcpuid...lol....My external clock isn't 600MHz...

    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Posts
    766
    Ukeep is not public yet we are still working on it guys... I was wondering where you guys starting coming in from, we noticed some more guys signing up.

  9. #9
    Join Date
    Oct 2000
    Location
    Tessenderlo , Belgium
    Posts
    332
    Originally posted by Soul Apathy:
    here are my current sandra scores....anyone else with comparable results?

    Yup, i got an Athlon 1000 @ 1200 (can't get much further yet ) but it's on a KT7A-RAID , running at 9 x 133 MHz = 1200.
    Runs nice ... very nice ... tomorrow i'm building another TB1000 system and I'll test the CPU for o/c ... if its better than mine i'll swap it




    sorry that this was at 1.23 GHz ... its not 100% stable but I can't bench it now cos i have too many other apps running.


    DuronDude

    ------------------
    my car-site: <A HREF="http://run.to/JCviggen
    config:" TARGET=_blank>http://run.to/JCviggen
    config:</A> Duron 600 @ 1060, 256 MB 133
    MHz,2x20 Gb Maxtor 7200 ATA100,DVD 12x, writer 8x8x24x,SB Live! 1024,DTT 2500 dig, WinTV,TNT2 32 MB AGP ...

    [This message has been edited by DuronDude (edited 01-23-2001).]
    Abit TH7-II, 1.6A @ 2.89, Samsung RDR, Gainward Ti4600. Much more to come soon

  10. #10
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240
    Makes the P4 look kinda pathetic, doesn't it...lol

    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  11. #11
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Keller, Tx, USA
    Posts
    240
    No one else?

    ------------------
    Abit KT7-R 1 GHz (Tbird) @ 1.201 100x12.0
    FOP-38
    384 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 @ 66 (IDE)
    Voodoo 4 4500 AGP
    TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

    ~Without darkness...there are no dreams...In my darkness, I hear only screams...
    Abit KT7A-RAID
    1 GHz/266 FSB (Pentium killer)-AXIA @ 1.521 145x10.5 1.81v
    FOP-38/Arctic Silver II
    512 MB SD-133
    2 30 GB ATA-100 (RAID 0)
    60 GB ATA-100 (IDE)
    GeForce2 MX-400 64MB AGP
    19" Veiwsoniq PF-790
    Hauppauge 5.1 TV/FM Card
    Poineer 12x DVD
    8x4x32x CD-RW
    TB-Santa Cruz Dolby 5.1

  12. #12
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Edinburgh, UK
    Posts
    556
    When I first got this Duron it seemed to overclock better then; It would go into windows for some time at 1060, but it only does 1020 rock now Man, that sux!





    Well, I suppose it still beats the P4

    ------------------
    IEXPLORE caused an invalid page fault in
    module KERNEL32.DLL at 017f:bff7b9b7.
    E6400 @ 4.1 Ghz // 4Gb DDR2 6400 // 8800GTS 512

  13. #13
    Join Date
    Sep 1999
    Posts
    766
    Soneji:
    try reseating your ram and maybe cpu.. might be a good idea for fresh paste if you using the chep stuff it dries out if you are really cooking it, it needs to be replaced every now and then

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •