So innocent! won't you say :)
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: So innocent! won't you say :)

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349

    So innocent! won't you say :)

    So what is wrong with this picture ???




    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.(Sorry for the popup banner there)

    [This message has been edited by #Rotor (edited 11-14-2000).]
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  2. #2
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    England
    Posts
    733
    Shame on you.

    It looks normal
    Athlon 1Ghz AXIA Stepping
    Abit KT7a Rev1
    256mb generic
    CL GTS 32ddr
    Vortex 2 (2048)
    GXP60 20Gbytes

  3. #3
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    indeed

    Is so unlike ME don't you agree..... But wait, what's that black square hole doing there........ Fear not, the innocence is but mearly "skin-deep"





    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.(Sorry for the popup banner there)
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  4. #4
    Join Date
    Mar 2000
    Location
    Gothenburg, Sweden
    Posts
    852
    Oops.. #Rotor did it again.. he's not that innocent!!
    (can't help it, Britney is rollin' on my shoutcast server)

    Where do ya get hold of these great cases?
    I'm already growing out of my HX08...

    ------------------
    If ya not on the edge, ya take up too much space...
    ugh!

  5. #5
    Join Date
    Apr 2000
    Location
    London, United Kingdom
    Posts
    4,325
    I can't see the pic



    ------------------
    www.CenturionStrategy.co.uk
    Main PC: A64 3200+ | 1024MB Kingston RAM (Dual Channel) | WD 160GB | Seagate SATA 160GB w/NCQ | Asus A8N-SLi Deluxe | Connect3D ATi X800XL Pci-E | Coolermaster ATC-710 case | Antec NeoPower 480w PSU | Toshiba 27wl46 27" TFT

    HwC member's gallery - Upload your picture here

    Team HwC Folding@Home results - Find out how to sign up here!

  6. #6
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    England
    Posts
    733
    Rotor have you heard about those mods that can be done to your mobo to increase the voltage past 1.85v ? Just saw the instructions on the web myself today.
    Athlon 1Ghz AXIA Stepping
    Abit KT7a Rev1
    256mb generic
    CL GTS 32ddr
    Vortex 2 (2048)
    GXP60 20Gbytes

  7. #7
    Join Date
    Jun 1999
    Location
    Algonquin Illinois
    Posts
    1,712
    Hmmmmmmmmm.... Looks like my case with a hole in it ?? Hiya Michiel///

    ------------------
    Help me get this Boot outta my azz!!!!
    Help me get this Boot outta my azz!!!!

  8. #8
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    try now
    Now what you are looking at is this....

    one modified Asus A7V (2 caps removed)
    one very standard Amd Duron600 (unlocked)
    one Cpu enclosure for the CPU....why?
    one Drift 0.8 inside a Socket-A block... That's why
    one chipset-block

    And all this nicely contained in a ENTERPRISE SERVER Case

    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.(Sorry for the popup banner there)
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  9. #9
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    Hi there Big Lar, How are you

    Daveg, no have not seen them.... where?

    here is all the rest of the pictures..... http://24.157.0.96/images/aquapelt/super/

    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.(Sorry for the popup banner there)


    [This message has been edited by #Rotor (edited 11-14-2000).]
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  10. #10
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Muncy PA
    Posts
    905
    hey man, what voltage did you end up running that drift at?? or are you still using the mig? hehehe.... kick-*** job btw on the case mod.. looks great!

    PS As you may notice I've been at it too, Finally got a gig stable, with the help of two Ice's and a new motherboard.

    ------------------
    <<<***My Stuff***>>>
    AMD Athlon 650 Thunderbird @ 1080(super-cooled)
    Maximer "GoldFinger Device"
    K7Pro W/ 110 CLKGEN Stepping 6
    128mb Stick of Cruital pc-133
    2, 300w Sparkle PS's
    20 gig IBM 66 7200rpm HD
    Nvidia TnT2 M64 32mb
    HP 8100 CDRW
    Plextor 50X CDrom


    [This message has been edited by AMD100 (edited 09-15-2000).]
    <<>*My Stuff*<>>
    6300 Core2Duo@2065 Mhz
    ASrock 775Dual-VSTA
    2GB DDR Dual Channel
    2 WD 150 7200 Raid 0
    XFX 6600GT @ 550/1100

  11. #11
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    UK - Ipswich(Home) & Edinburgh(Uni)
    Posts
    179
    My Drift 0.8 arrived the other day, just need to make my waterblock now...

    ------------------
    Kermet
    Kermet@btinternet.com
    35647692

    TBird 800Mhz (currently working on water cooling system and a beefy peltier), Abit ScA VIA KT133 ATX, 128Mb(16MX64) Crucial SDRAM PC133 CAS-2, IBM Deskstar 75GXP 30.7Gb UDMA100, Pioneer 105s CD(40x)/DVD(16x) Player, SB Live, Guillemot 3D Prophet II GTS 64MB AGP, Mitsumbishi DiamondPlus 73 17" NF 0.25, Microsoft IntelliMouse Explorer, Microsoft Natural Pro, Customised dual psu (550w) Tower Case...
    Kermet@btinternet.com
    35647692

    TBird 800@950, Abit KT133, 640Mb Crucial SDRAM PC133 CAS2, IBM Deskstar 75GXP 30.7Gb, Segate U5 20.0Gb, Pioneer DVD 105s, Yamaha 2100E 40/16/10, Panasonic LS-120, SB Live, 3D Prophet II GTS 64MB, Mitsumbishi DiamondPlus 17", Customised dual psu (500w) Tower.

  12. #12
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Ontario Canada
    Posts
    1,349
    Good stuff.... may I suggest, do not use Aluminum.... go for Copper, you are talking one HOT Little number there.... and this is where the heat capacity of copper really comes through. Aluminum is just to easy to overheat.... other than that, have fun.....

    ------------------
    Go ahead...... lick my BLOCK
    My page is here now.(Sorry for the popup banner there)
    Go ahead...... lick my BLOCK
    This is my website

  13. #13
    Join Date
    Jan 2000
    Location
    England
    Posts
    733
    The original article in Japanese http://www.cty-net.ne.jp/~tokuda/pc/A7V-Vcore.html

    Here it is in English http://pc-nrj.hypermart.net/asus_a7v/
    http://pc-nrj.hypermart.net/asus_a7v/2.html


    Here's a little discussion about this modification http://overclock.digiweb.com/ubb/For...ML/001549.html

    Six voltage options from 1.97v to 2.33volts on a Duron. Doesn't look to expensive either.

    Athlon 1Ghz AXIA Stepping
    Abit KT7a Rev1
    256mb generic
    CL GTS 32ddr
    Vortex 2 (2048)
    GXP60 20Gbytes

  14. #14
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    deathlands
    Posts
    60
    Is that a pair of rubber nipples sitting on top of the other case?

  15. #15
    Join Date
    Dec 1999
    Location
    Höör, Skåne, Sweden
    Posts
    698
    Hiya #Rotor...looks very similar to my bunch of 600/650 PIII's....same size of case...similar mounting... I haven't got your cooling gear so i go for portabilty...

    ------------------
    I Thougth I Saw A Putty Cat...
    Need Shades!!!
    * OCN Hellspawn *
    ------------------
    I Thougth I Saw A Putty Cat...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •