Hey Duckman!
Home | Reviews and Features | Special Reports | Forums |

Results 1 to 6 of 6

Thread: Hey Duckman!

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Sweden
    Posts
    349

    Hey Duckman!

    When are the new piccys of the 566 comeing up? Wonder how the doggy house can handle that sucker?!?
    Come to Demons Layer:

    www.geocities.com/acidruler
    Let me show u how to crank a 400A to infinity

  2. #2
    Join Date
    Jul 1999
    Location
    Stavanger, Norway
    Posts
    1,808
    Right now I really don't know what to believe. Sometimet MBM shows -25C to -32C (66C in BIOS) and other times it shows -8c to +2C (NA in BIOS). I dropped Alex Van Kaam a mail about this and he suggested that it's a false reading caused by the diode having problems with the very low temp. So I mailed ABIT tec-support, and I'm waiting for their reply now....

    About the speeds: haven't done too much tweaking yet, so I'm at 875 right now.

    Sandra scores says:

    CPU Dhrystone: 2379 MIPS
    FPU Whetstone: 1189 MFLOPS

    Integer MMX: 2096 it/s
    FPU SSE: 1794 it/s

    Duckman

    ------------------
    Visit my homepage:
    Duckman's Wild Page
    Site Content: Overclocking, cooling and a lot of BS about Me, Myself and I.
    Sorry, I didn't hear you, I was staring at your breasts.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Malaysia
    Posts
    363
    Duckman
    Been running my cel 500@563 for about 7 week .. stable and no prob. But last night the display freezed when i play 3d game. Reboot couple of time ... same prob. I think the pci no longer like the fsb (38 mhz). Ok .. just wanna ask ur opinion ... iz there anyway for me to tweak the bios to solve the prob. Fyi ... already tried 83 mhz fsb ... can boot but no go for windows (98 se) I think it due to warm temp here in malaysia and the chip really need good cooling for that.

    CPU : Cel 500
    Mobo : Eagle socket 370 Via apollo pro +
    Ram : Siemens 64 mb
    Harddisk : Seagate medalist udma 33 4.1 gb
    Display : S3 savage 4 agp (2x enabled)

    TQ!

    ------------------
    cyanosis
    cyanosis

  4. #4
    Join Date
    Jun 2000
    Location
    Malaysia
    Posts
    363
    Duckman
    Been running my cel 500@563 for about 7 week .. stable and no prob. But last night the display freezed when i play 3d game. Reboot couple of time ... same prob. I think the pci no longer like the fsb (38 mhz). Ok .. just wanna ask ur opinion ... iz there anyway for me to tweak the bios to solve the prob. Fyi ... already tried 83 mhz fsb ... can boot but no go for windows (98 se) I think it due to warm temp here in malaysia and the chip really need good cooling for that.

    CPU : Cel 500
    Mobo : Eagle socket 370 Via apollo pro +
    Ram : Siemens 64 mb
    Harddisk : Seagate medalist udma 33 4.1 gb
    Display : S3 savage 4 agp (2x enabled)

    TQ!

    ------------------
    cyanosis
    cyanosis

  5. #5
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Sweden
    Posts
    349
    Not bad at all! Im waiting for my Cel 566! Hopefully i have it by monday or so!

    But arent you suppose to get higher numbers with that kind of cooling? like 950+ or something?
    Come to Demons Layer:

    www.geocities.com/acidruler
    Let me show u how to crank a 400A to infinity

  6. #6
    Join Date
    Sep 1999
    Location
    Sweden
    Posts
    349
    I was hopeing for some pics though! ))
    Come to Demons Layer:

    www.geocities.com/acidruler
    Let me show u how to crank a 400A to infinity

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •